Aiganysh sonuçtan hiç memnun değil

Durra Clinics Yaptırdığım Dolgu 3 Günde Eridi!

26 Ağustos 2024 13:05

Ben 14 Haziran 2024 tarihinde İstanbul'daki Şişli Durra Clinic'te göğüs dolgusu işlemi yaptırdım. Bana 2-8 sene kalıcı diye garanti verdiler ama işlem yaptırdıktan sonra 3 gün sonra dolgu tamamen eridi gitti. Kliniğe gidip muayene ettirdim ve sonuç olmadığı için para iadesini istedim ve sadece ödediğim paranın yarısını iade ettiler. Ben ödemeyi tamamen istedim ama onlar kanunen tamamen iade yapılmıyor diye söylediler. İlgili birinden paramın tamamen iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde bütün yasal yollara başvuracağım.

28 Ağustos 2024 19:19

Durra Clinic'i şikayet etmiştim paramı iade vermiyorlar diye. Bugün beni aradılar şikayetinizi kaldırın yoksa size dava açarım, sonra cliniğe gelin, konuşalım tehdit vari konuşmalar yaptılar, ben sadece bana yapılan hatalı işlemin parasını iade istedim ama kurumsal bir firma oldukları halde beni tehdit ediyorlar. Yetkililerin ilgilenmesini rica ediyorum.

14 Ekim 2024 20:29 (Şikayetten 1 ay sonra)
14 Ekim 2024 20:59

Merhabalar. Evet bilgi verildi ve 100 de 30 eriyip 60 ı kalacağını söylemişti doktor bey. Ama doğal olarak kendi göğüslerim küçük olduğu için şu an sadece meme bezini hissediyorum. Yüzde 60 yok yani göğüslerimde. Bir işlem yaptırdığımda ortada sonuç yoksa talep etme hakkım var yasal olarak. Ben yalan söyleyip bedava peşinde değilim bilginiz olsun. Sizin personeliniz beni arayıp neler söyledi. Siz yabancısınız konsolosluk'a gideceğim sizi şikayet edeceğim, dava açacağım, polise vereceğim gibi tehditler oldu. Hiç profesyonel değildir. Ben turist olabilirim ama sizde müşteri memnuniyeti ile para kazanıyorsunuz bunu unutmayın. Çözüm odaklı çalışmanız lazım. Hakaret ile değil. Artık kaçıncı ay geçti hiçbir çözüm sunmadınız hakaret dışında, ilginiz için teşekkür ederim. İademi de istemiyorum, canınız sağ olsun. Sadece diğer insanlar da bilsin ki bu durumda kalmasınlar. İyi günler!

14 Ekim 2024 23:05

Merhaba, bende mağdurum ve dava açıyorum. Siz ödemenizi elden mi ödediniz havale mi yaptınız?

Çağla
Çağla

Aganish hanım siz böyle kliniklere gidip işlemi yapıp sonra paramı geri verin diyen hasta tiplerindenmisiniz acaba? İftira atmak bir yere tabii ki suçtur herkes kendi hakkını savunur ama ben kurumu biliyorum ve severek gidiyorum siz 1 l almışsınız ve bedavaya getirmek için bildiğiniz halde kuruma çamur atıyorsunuz ayıp!

Aiganysh

Öncelikle merhaba Çağla hanım işlemi yaptırdığım tarih belli sonuç ortada ve clinik zaten yaptığı işlemin hatalı olduğunu biliyor bana paranın yarısın iade ettiler kalan yarısını da kanunen yasak olduğunu söylediler. Ben yabancı uyrukluyum diye resmen beni tehdit ettiler üstüne. Durum böyle ben sadece hakkımı istiyorum ayrıca siz beni tanımdan ön yargı yapıyorsunuz şu an. Zaten ya orada çalışıyorsunuz ya da size bilerek yazın dediler. Eğer gerçekten siz de işlem yapan bir müşteri iseniz adresimi vereyim gelin kendiniz görün. Neyse çok uzatmak istemiyorum durra Clinik paramı iade etmezse savcılıkta sahte ilaç kullanıyorlar ve paramı vermiyorlar diye şikayette bulunacağım. İşlem ortada yaptığım tarih belli kamera kayıtları mevcut söylenecek bir şey yok iyi günler size

Traji
Traji

Merhaba, kaç l aldınız? 1 mi? Size bu durum anlatıldı yetmicegi bildirildi kendi rızanız ile başladınız ve yetmediğini gördüğünüz de kötü bir davranış sergileyerek durumu dile getirdiniz. İşlemi yaptırıp ve işlemi bedavaya getirmek için iade istiyorsunuz? Bir sağlık sorunu yaşadınız mı? Hayır! Bir problem oldu mu? Hayır! Amacınız tamamen kötü niyetlidir! Burası resmi bir sağlık kurumudur bu şekilde kötü niyetli insanların utanması gerekli.

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Kalıcı Dolgu Garantisi Verilmedi

17 Ekim 2024 20:45