Yıllar Süren Haksız İcra Takibi Ve Müşteri Mağduriyeti

09 Ekim 2024 17:51

Yaptığınız gerçekten terbiyesizlik. Dünya varlık şirketi maaşıma haciz koydurmuş. 2016 da maaş avans kullanmışım güya 750 TL. 2017'de aradılar asla krediyle işim olmaz dedim reddettim. Borç bana ait değil evrak gönderin dedim yok 2018 de aradılar tutar her aradıklarında arttı reddettim. 2020 de aradılar 3 bin tl olmuş dediler. Evrak gönderin aynı gün ödeyeceğim dedim yok. 2022 de aradılar şubeye gidin dediler. Evrakı verirler gittim evrak talep ettim yok. Bunun üzerine icra takibi açtılar itiraz ettim. 2024 te tekrar icra takibi göndermişler. Tutar 17 bin ne adresime bir şey geldi ne bir şeye imza attım telefonuma mesaj geldiyse elbette görmedim. Fark etmedim dolayısıyla itiraz sürem geçti. Resmen yıllar sonra bu dağ gibi haksızlığın altında kaldım. Gerçekten insanlıktan uzak bir tutum bu. Yıldım gerçekten ödeyip kurtulsam mi diyorum asla bana ait olmayan bir borcu. Gerçekten çivisi çıkmış.

09 Ekim 2024 18:15 (Şikayetten 23 dakika sonra)
16 Ekim 2024 10:39

Sn İlgili, Bildiriminiz üzerine gerekli incelemeler yapılmış olup, süreç sonlandırılmıştır. En İyi Dileklerimizle, DÜNYA VARLIK YÖNETİM A.Ş.

04 Ekim 2024 13:09
İpek sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Varlık Borç Takibi Ve Sürekli Tacizden Bıktım!

28 Kasım 2024 16:19

Yanlış Yatırılan Haciz Kesintisinin İadesi Sorunu