Yanlış İcra Bilgisi Ve Yanıltıcı Tahsilat Talebi

Yanlış İcra Bilgisi Ve Yanıltıcı Tahsilat Talebi
27 Aralık 2024 16:405.092

Dünya Varlık Firmasına Devrolan Kredi Kartı borcumla ilgili arandım. İlgili borcu ödedim. Müşteri temsilcisi ısrarla Konya 4. İcra Dairesinde 2024 tarihli bir borcum olduğunu söyledi. Bende ısrarla Konya 4. İcra Dairesine borcum olmadığını, Konya 10. İcra Dairesine borcum olduğunu E-devlette de bu sekil göründüğünü dosya numarası vererek belirttim. Yok numara değişmiştir dediler. Borcu ödediğim günün akşamı Dünya Varlıktan telefonuma bir SMS geldi. SMS i de paylaşıyorum. Konya 4. İcra Dairesinde bulunan borç için su kadar tahsil harcı yatıracaksınız diye. Ertesi gün İcra Dairesini arayıp bilgi aldım. Mevcut dosyanın benimle, benim T. C. Numaramla bile hiç alakası olmayan hiç tanımadığım başka bir şahsa ait olduğunu öğrendim. Şimdi benim zaten durumum olsa borcumu zamanında öder icralık olmazdım. Zor imkanlarla kapattığım borcun üstüne bir de hiç tanımadığım bir şahsın dosya tahsil harcını bana ödetmeye çalıştılar.! Ödediğim Kendi borcumla ilgilide hiçbir işlem yapmadıkları gibi borca temlik bile yapmamışlar. Dosyada adı geçen Banka avukatı ile görüştüm. Dosya benden çıkmış ben bir şey yapamam diyor. Dünya varlık temlik vermesi gerekir diyor. Böylesine iş bilmez kalitesiz bir firmayı hem sizinle paylaşmak istedim. Hem de zaten mağdur olan vatandaşı dahada nasıl mağdur ettiklerini bilmenizi istedim. Hukuk mücadelemi sürdürüyorum.

27 Aralık 2024 18:02 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sn. İlgili, Dünya Varlık olarak her türlü istek ve talepleri çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. İletmiş olduğunuz konuyu hassasiyetle değerlendirmeye aldığımızı bildirmek isteriz. Gerekli incelemeler başlatılmış olup; süreç en kısa sürede sonuçlandırılacaktır. En İyi Dileklerimiz ile, DÜNYA VARLIK YÖNETİM A.Ş.

6 Ocak 2025 18:06

Sn İlgili, Bildiriminiz üzerine gerekli incelemeler yapılmış olup, süreç sonlandırılmıştır. En İyi Dileklerimizle, DÜNYA VARLIK YÖNETİM A.Ş.

27 Mayıs 2025 17:11

Dünya varlıktaki temsilcim tuhaf konuştuğu için temsilcimi değiştirmek istiyorum

Dünya Varlık Ödediğimiz Borcu Dosya Yenileyerek Tekrar Talep Ediyor.

14 Mart 2024 09:1112.002

Dünya Varlık şirketine olan tüm borçlarımızı ödedik. Eşim, kendim ve şirketim adına olan tüm borçları gününden önce öded...

1 Destek

Ergin
Dünya Varlık Mağduriyeti!

Dünya VarlıkMağduriyeti!

Abidin
Dünya Varlık Yönetim Şirketinin Milleti Her Gün Rahatsız Ediyor!

Dünya VarlıkYönetim Şirketinin Milleti Her Gün Rahatsız Ediyor!

Abidin
Dünya Varlık Şirketi Bana Yapılan Bir Zulümdür, Bana Yardımcı Olun!

Dünya VarlıkŞirketi Bana Yapılan Bir Zulümdür, Bana Yardımcı Olun!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular