Deniz sonuçtan çok memnun

Dünya Varlık İş Bankası Borcu Ve Haciz İşlemi

16 Temmuz 2023 02:51

Dünya Varlık a. Ş. Adlı şirket, İş Bankası'ndan olan borcum yüzünden beni zor durumda bıraktı. 25 Mart 2023 tarihinde borcunuzun 113.000 TL olduğunu ancak özel indirimli olarak 46.000 TL'ye kapatabileceğinizi söylediler. Ben de 6 ay boyunca her ayın 10'unda olmak kaydıyla ilk taksiti 10 Nisan 2023 tarihinde 8.500 TL, sonraki taksitleri ise 7.500 TL olarak anlaştım. Anlaşma yaparsam haciz işlemi yapmayacaklarını söyledi A** adlı bir personel. Ancak 3 Nisan 2023 tarihinde iş yerime haciz evrakı gönderildi. Arayıp sorduğumda A**'nin ödeme hesap numarasından yapmamızı söyledi. Kanuna göre, eğer bir haciz varsa maaşın 1/4'ü kesilir. Buna rağmen her türlü anlaşma yolunu denedim ancak kabul etmediler. Hem anlaşma yapıyorlar hem de haciz işlemi uyguluyorlar. Sonra da bize IBAN üzerinden ödeme yapmamızı söylüyorlar. Bu tür davranışlar insanı felç eder. Anlaşmaya uymuyorlar ve bu durum ailemle yuvamın dağılmasına neden oldu. Türk halkına saygılarımla.

17 Temmuz 2023 10:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
20 Temmuz 2023 03:56

Dünya varlık a. Ş. Konu hakkında geri dönüş yapacağız dediler halen dönüş yapmadı. Konuyu basına ve TV taşıyacağım. Gazetelerde ve haber programlarında ifşa edeceğim. İnsan bu kadar mağdur edilmez. Şikayetim var olarak da gerekli desteği bekliyorum

21 Temmuz 2023 09:27

Sn İlgili, Bildiriminiz üzerine gerekli incelemeler yapılmış olup, süreç sonlandırılmıştır. En İyi Dileklerimizle, DÜNYA VARLIK YÖNETİM A.Ş.

21 Temmuz 2023 21:22

Dünya varlık a. Ş. Firması konu hakkında hiçbir çözüm yapmadılar. Yalandan konuyu inceledik çözüm yok dediler. Ben anlayamıyorum insanlara yalan söyle hem haciz yap bir de gel anlaşalım de benimle sözleşme yap. İşte deliller ile yazıyorum. Bu konuda medya ile konuşacağım. Gazetelere vereceğim ve bu firmayı ifşa edeceğim. Firma yetkileri yüreğiniz varsa, eğer insan evladı iseniz yalan diye yazın bütün Türkiye Cumhuriyeti halkı önünde konuşun. Bu konuyu her platformda konuşacağım. Bildireceğim size görüp yaşayacağız Gerçek yüzünüzü ortaya çıkaracağım. Türk halkınına Sevgi ve saygılarımla

21 Temmuz 2023 21:28

Dünya Varlık a. Ş. Sayın yetkili Sosyal medyada sizin haksız yaptığınız ve insanları mağdur ettiğinizde dair sosyal grup kuracağım ve bütün gerçekleri yayınlayacağım. Ancak o platformuda görüşürüz.

23 Temmuz 2023 04:57

Buradan Dünya Varlık a. Ş. Soruyorum. Bugün olarak Side borcum kaç tl olarak görüyorsunuz. Özellik herkesin huzurunda soruyorum Cevabı buradan yazılı olarak belirtti. Yok bizi arayın. Yok yardımcı olduk Yok geri dönüş yaptık. Yok dosyayı kapattık diye bildirim kabul edilmiyor. Bekliyorum Bekliyorum Bekliyorum

Esin sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 15:08

08 Aralık 2023 08:03
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 12:44

Anlaşmaya Rağmen Maaşımdan Kesinti Ve Sürekli Arama Mağduriyeti