Ankara Tunus Dünya Göz Hastanesi'nde Olduğum Başarısız Göz Ameliyatım

23 Ağustos 2023 01:07

26 Mayıs 2021 tarihinde Ankara Tunus Dünya Göz Hastanesi'nde gözlüklerinizden tamamen kurtulacaksınız sloganı ile Dr. *** tarafından smile lazer operasyonu ile göz ameliyatı oldum. Ameliyattan birkaç gün sonra doktor beye kontrole gittiğimde ameliyat öncesi bana söylenildiği gibi gözlerimin tamamen net olmadığını söyledim. Çok acelecisin zamanla görüşün çok iyi düzeye gelecek denilerek gönderildim. İlk etapta bu süreç birkaç ay iken birkaç ay sonra gittiğim kontrolde önce 5-6 ay daha sonra 1 yıl oldu. Sürekli iyileşme devam ediyor. Vb. Bahanelerle oyalandım. En son geçen yıl buraya durumu anlatan bir yazı yazmıştım ve hemen akabinde hastane tarafından bana ulaşıldı, muayeneye davet edildim. Ameliyat öncesi ve sonrası ilk dönemlerde 'merak etme görüşün çok iyi düzeye gelecek, gözlüklerinden kurtulacaksın' diyen doktorum böyle de olabilir. Her zaman %100 iyileşme söz konusu olmaz bunu kabul etmek lazım gibi söylemlerde bulunmaya başladı. Ben ameliyat öncesi ve sonrası süreçte bana böyle bir ihtimalden bahsedilmediğini ve bunu kabullenmek istemediğimi söyledim. Daha sonra 'biz hastalarımız için ne gerekirse yaparız, gerekirse ücretsiz ikinci operasyona alırız ama süreç çok erken biraz daha bekleyelim, herhangi bir yere yazmana gerek yok, sosyal medyadan bizzat bana mesaj atarsan ben seni kontrole davet ederim' şeklinde bir cevap aldım. Daha sonra hastane beni arayıp buraya yazdığım yazıyı kaldırmam konusunda rica da bulundu. Yazıyı kaldırdım ve bir süre sonra doktorum Sn. ***'in söylediği gibi kendisine sosyal medyadan ulaşmayı denedim ve hiçbir şekilde dönüş alamadım. Netice olarak farklı bir hastane de farklı bir yöntem ile o dönem için çok daha uyguna olabileceğim bir ameliyatı burada smile lazer yöntemiyle tamamen gözlüklerden kurtulursun telkinleri ile Dünya Göz Hastanesi'ne oldum ve sonuç olarak görüşüm hala net değil. Ameliyat öncesi ve bir süre sonrası doktorun konuşmaları birbirinden çok farklı.

25 Ağustos 2023 14:49 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Hüseyin K. ile iletişime geçilmiştir. Saygılarımızla

Büşra
Büşra

Sayın Hüseyin bey. Çok geçmiş olsun. Dünya Göz Hastanesi de hangi doktora ameliyat oldunuz acaba?

Katarakt Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı ve İlgisizlik

04 Ekim 2024 12:45

19 Haziran 2023 01:07
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Bilgilendirme İle Yüksek Ücretli Göz Ameliyatı Mağduriyeti

02 Ağustos 2025 22:38