Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Sertifikamızı Vermiyor

21 Temmuz 2024 14:48

Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (dpuzem), Gedik Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesi tarafından ortak açılan Aile Danışmanlığı sertifika programına dpuzem aracılığıyla 19.05.2023 tarihinde 3.999,00 TL ücretini ödeyerek kayıt yaptırdım. 04.07.2023 tarihinden itibaren “04 Temmuz Aile Danışmanlığı (8. Grup) ” olarak açılan “Aile Danışmanlığı” uzaktan eğitimlerine katıldım. Eğitim süreci boyunca ilan metninde belirtilen şartlar dahilinde tüm dersleri aldım, verilen ödevleri yerine getirip, süpervizyon eğitimlerini tamamladım ve bana verilen tarihte süpervizyon sunumumu canlı olarak gerçekleştirdim. Sertifikaları almak için katılımcı olarak üzerime düşen tüm yükümlülükleri yerine getirmiş oldum. Eğitimlere katılırken, ödevleri hazırlarken ve sınavlara hazırlanırken birçok kıymetli zamanımı ve emeğimi harcamış bulunmaktayım. Aradan geçen süre içerisinde sertifikalarımı alamamış olmam nedeniyle fiilen aile danışmanlığı yapamadığımdan maddi ve manevi kaybım söz konusudur. Ancak dpuzem tarafından bana iletilen WhatsApp mesajı, mail ve üst yazıda, bahsi geçen eğitimlerin üniversiteniz bünyesinde yürütülmesi aşamasında bazı önemli eksikliklerin olduğu, bu nedenle ilgili yönetmelik hükümlerine aykırı bir işlem yapmamak adına üniversite yönetimince ilgili eğitimler iptal edilmiş ve kursiyerlerin maddi yönden mağdur edilmemesi için eğitim ücretlerinin iadesine karar verildiği tarafıma bildirilmiştir. Ancak eğitimin başlangıcından bitişine kadar sürede üniversiteniz ve uzaktan eğitim merkeziniz tarafından yaşanan aksaklıklar ve eksiklikler bizlere yansıtılmamış, eğitimimize ara vermeden devam etmemiz sağlanmış, eğitimin sonunda gerekli sınavlar yapılmış, bizlere sonuçlar ve belge almaya hak kazandığımız ilan edilmiştir. Gereken yerlere başvuru yapmama rağmen hala bana bir açıklama yapılmamış, sertifikam verilmemiştir.

23 Temmuz 2024 11:32 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nur

Benim de aile danışmanlığı belgem iptal edilmiş belli bir ücret yatırdık, eğitimlerimizi aldık, ödevlerimizi yaptık, sınavlara girdik ve sertifikamızı aldık hiçbir bilgi verilmeden iptal edilmiş şikayetçiyim mesleğimizi bile yapamıyoruz

Sertifika İptali Mağduriyeti Ve Çözüm Arayışı

24 Aralık 2024 16:58