21 Nisan 2024 21:514.898
Şeyma'nın Teşekkür Mesajı
Sorunuma hemen geri dönüldü ve çözüm sağlandı. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Watsons'tan indirimden aldığım duaderm c vitamini serumu bozuk çıktı. Bunu fark etmeden kullanmaya başladığımda cildim tamamen bozuldu. Cilt bariyerimi mahvetti. Birkaç kullanım sonrası cildim bozulunca serumun bozuk olduğundan şüphelendim. Şişenin dibine çökelek olduğunu fark ettim ve serumda faz ayrımları oluşmuştu. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum ediyorum.

22 Nisan 2024 10:20 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sevgili Şeyma N., Ben müşteri ilişkileri departmanından İrem. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünümüz ile ilgili sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Duaderm ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz. Duaderm.

30 Nisan 2024 19:20

Duaderm Bozuk Ürün Hayal Kırıklığı!

Ebru
17 Kasım 2023 17:155.109

"Anında geri dönüş sağlandı ve sonraki gün değişim için yeni ürünler kargoya verildi. Değiştirilecek ürünlerin teslimine kadar iletişimi kopartmayan ve bilgilendiren danışana ilgisi için ayrıca teşekkür ederim. Markadan çok memnunum."

Duaderm Göz Serumu Ve Retinoid Serum Şikayeti

Hazal
Hazal
30 Mart 2024 08:3513.295

"İrem hanım geçirdiği rahatsızlık sonucu benimle iletişime geçememiş. Tekrar konuşup ürün değişimlerini yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyorum umarım tavsiye ettiği bu ürünlerden fayda sağlayacağım"

Melissa
Melissa
16 Ocak 2025 17:245.967

"Duaderm ailesinden İrem Hanım'a teşekkür ederim, süreçle bizzat kendisi ilgilendi şikayetim dolayısıyla beni aradı, bir yanlış anlaşılma olmuş sorunum çözüldü ve ürün tedarik edildi. Süreç çok hızlı ilerledi. Hem markaya hem de İrem Hanım'a çok çok teşekkür ederim ilgileri ve ürünlerinin arkasında durdukları için. Ben yeniden markayla çalışmaya ve tavsiye etmeye devam edeceğim."

Hümeyra
Hümeyra
21 Aralık 2023 08:094.935

"Şikayeti yazdığım gün bana ulaştılar. Sorunumu hemen çözdüler. Teşekkür ederim ilgileri için"

S'he Vec. SHE Vec C Vitamini

Tuğba
Tuğba
S'he Vec.
14 Ağustos 2023 08:551.132

"İlgilendiği için SHE vec markasına sonsuz teşekkürler"