Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

D'S Damat Takım Elbise Tüylenme Ve Tiftiklenme Sorunu

D'S Damat Takım Elbise Tüylenme Ve Tiftiklenme Sorunu
28 Eylül 2024 13:33

22.08.2024Tarihinde İstanbul Maltepe Piazza D'S Damat'tan 3 takım elbise ve çeşitli malzemeler aldık. Aldığımız takım elbiselerden (şimdilik! ) yalnızca birinde birinde bir arıza yaşadık. Benim takım elbisemi (twn Marka 3EC05E301545M90152 barkod numaralı ürün) yalnızca bir etkinlikte kullanmış olmama rağmen, omuz ve sol kol kısımlarında tüylenme ve tiftiklenmeler meydana geldi. 29.08.2024 tarihinde mağazaya durumu bildirip inceleme istedim. 24.09.2024 tarihinde mağazaya ürünün durumunu sorgulamaya gittiğimde yanıtın ve ürünün yeni geldiğini ve bir işlem yapılmadığını bildirdiler. İmalat kaynaklı bir sorun olmadığı ve bu yüzden değişimin mümkün olmadığı yönünde bilgilendirme yapıldı. Tekrar incelemeye gönderilmesini istedim. Ürün tekrar incelemeye gitti.

Aldığımız 3 takım elbiseden yalnızca en pahalı olanda, yalnızca 1 kullanımda, birden fazla bölgede tiftiklenme ve tüylenme oluşması ve bunun kullanıcı hatası olduğunu bildirip değişim yapılamayacağını bildirmeleri akıl almaz bir durumdur.

Problem eğer kullanıcı hatası ve sürtünme kaynaklı oluşmuş olsaydı, daha fazla sürtünme ve takılmalara müsait olan diğer bölgelerde de görülmesi gerekirdi. Problemin kumaşta ya da kullanılan materyalde olduğu barizdir. Talebim ceketin değişmesi yönündedir. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

30 Eylül 2024 14:16 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Kasım 2024 01:42

Bir süre önce mağazaya gittim ve takım elbisenin değelendirmeden geldiğini kullanıcı kaynaklı olarak tiftiklenme olduğunu bu yüzden iade ve değişim yapamayacaklarını belirttiler. Bu durumda piyasa fiyatının 2-3 katı olan takım elbiseyi piyasa kalitesinden 2-3 kat daha kalitesiz kumaştan üretip sattıkları için ds damatı tebrik ediyorum. Müşterilere verilen değer de harikaymış, onu da acı bir deneyimle anlamış olduk. Yaptıkları şeyin sadece reklam olduğunu, satılan ürünün arkasında durmadıklarını, tüm çabalarının kaliteli hizmet vermek değil, kaliteli hizmet veriyormuş gibi görünmek olduğunu anladığım bu markadan da bir daha alışveriş yapmayacak ve çevreme de yaptırmayacağım. Ne sorunu çözdüler, ne de ürünün arkasında durdular. Tebrikler.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 15:02
Metin sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 18:13
DS Damat Magic Suit Takım Elbise Pamuk Ve İplik Atması
DS Damat Magic Suit Takım Elbise Pamuk Ve İplik Atması

20 Mayıs 2024 16:13
İnan sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 18:39
DS Damat Malınızın Arkasında Durun