Ds Automobiles Yeni Aldığım Araca 3 Gün Binemedim!

10 Haziran 2024 15:41

DS9 markalı aracı aldım sadece 3 gün bindim 3 gün sonra sunroof çalışmadı. Yetkili servise verdim, 1 buçuk ay sonra gelin dedi. Dalga mı geçiyorsunuz! Yıllardır bekliyorum almak için 3 gün binemedik sunroof'u kökten değiştirsen 1 gün sürmez acil çözüm istiyorum!

profile profile profile

Armagan

1- Ekran sürekli kapanıp duruyordu. Üstüne çok gidince değiştirdiler şimdilik sorun yok. 2- Benim aracıma özel sanırım aşırı derecede yol sesi var ama bizi saf yerine koyup normalleştirme yapıyorlar. Şikayetleri incelerseniz detaylı yazılarımı görebilirsiniz. Parasını hak eden bir araç mı derseniz buna her konuda katılamam. Ama 2023 senesinde kur 29,75 iken 2750000 ye aldım aracı sene 2025 kur 42 TL ve hala sıfırını o fiyatlara satıyorlar. Yani paramız çöp oldu anlayacağınız 2. El değeri olmayan bir araç. Kur %41 artmış aracı satıyorum desen 2600 max satabileceğiniz tutar.

Armagan

İşte böyle saçma çözümleri olan bir firma sen 3000000 ver araba al 3 gün bin sonra arabayı bırak 1,5 ay sonra gel al de. Emin olun o araç en az 3 ay yatar serviste. Sizde günlüğü 1000000 a araba kiralamış oldunuz. Benimde Ds7 imde sorunlar var ama hiç çözüm yok.

Tolga
Tolga

Armağan Bey merhaba, DS7 ne gibi sorunlar yaşadınız? Ben almayı düşünüyordum da şikayetleri görünce geri adım attım. Gerçi sorunlar DS9 da görünüyor ancak DS7 de de sıkıntı var gibi.

09 Haziran 2024 23:18

DS Automobiles Ds9 Araç Otomotiv

03 Mayıs 2024 13:51
Sovses sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 15:26