Ali sonuçtan çok memnun

Ds Automobiles Servis Ücretleri

12 Kasım 2024 17:33
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Ds store Diyarbakır servisinden çok memnun kaldım ilgisinden dolayı s** bey ve ekibine teşekkür ederim.”

Ds 7 30000 bakımına Diyarbakır ds store servisi 16000 Tl fiyat verdi ve indirim talebime olumlu cevapta vermediler böyle olursa aracı satacağım.

Her bakıma bu kadar para verecek kadar zengin değilim kusura bakmayın 2 senedir severek kullandığım araç gözümde kara oldu.

Yetkililerden bu konuda yardım ve bir açıklama bekliyorum.

12 Kasım 2024 13:26

Bakım masrafları çok yüksek zaten uzunca bir süre servis yoktu servis açılınca sevindik ama aracın 30000 bakımı için servise gittiğimde güzel bir sürprizle karşılaştık 30000 bakımı 16000 TL sağ olsunlar fiyat konusunda da hiç yardımcı olmuyorlar böyle olursa aracı satacağım

12 Kasım 2024 13:18

Ds 7 30000 bakımı için ds store Diyarbakır servisine gittim bakım için 16000 TL masraf çıkardılar fiyat konusunda yardımcı olmaları talebime olumsuz yanıt aldım böyle olursa bir ds kullanıcısı olarak aracı elden çıkaracağım ve bu da sizin için kötü bir reklam olur gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ali
04 Kasım 11:25

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 17:04

23 Temmuz 2024 11:24
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Aracımın Arızası Ve İkame Araç Sorunu

16 Ekim 22:57
Garanti Kapsamındaki Aracımın Arızası Ve İkame Araç Sorunu
garanti-kapsamindaki-aracimin-arizasi-ve-ikame-arac-sorunu-4.jpg
garanti-kapsamindaki-aracimin-arizasi-ve-ikame-arac-sorunu-3.jpg
garanti-kapsamindaki-aracimin-arizasi-ve-ikame-arac-sorunu-1.jpg
Murat sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 18:31