Armagan sonuçtan hiç memnun değil

DS Automobiles Ds7 Nin Sorunlu Multimedya Ekranı

DS Automobiles Ds7 Nin Sorunlu Multimedya Ekranı
05 Nisan 2024 22:49

Merhaba 2023 model Ds7 aracımda aldığımdan beri 2-3 sefer multimedya ekranı kapanıyordu. Ama kontak kapatıp açınca düzeliyordu. Bugün ekran komple gitti. Ne müzik çalıyor ne klima kontrolü yapabiliyorum ne araçla ilgili ayar yapabiliyorum. En önemlisi 360 kamera iptal. Şu anda Şahin bile bu araçtan daha çok fonksiyona sahip :)
Yarın servis ne diyecek bakalım.

06 Nisan 2024 11:27

Servise gittim. Kutup başını söküp taktılar düzeldi. Ama 3000000 para veriyorsun ekran birden kararıyor ne yapsan açılmıyor ve arabada hiçbir şeye müdahale edemiyorsun. İşin yoksa kapıyı aç kutup başını sök tak düzelsin. Bunun yazı var kışı var anlayan var anlamayan var. Ds aldığım güne geri dönme şansın olsa 500000 aşağı verseler asla almazdım.

27 Mayıs 2024 16:10

Hadi bakalım buradan yak. Ekranım yine gitti ne olacak şimdi? Yine servise git kutup başını söküp taksınlar haydi uğurlar ola. Paranla rezil olmak diye tamda buna denir bence.

30 Mayıs 2024 11:24

Yetkili servis ve ds çağrı merkezi yeni bir yazılım geleceğini ve bu sorunun ortadan kalkacağını söyledi. Tamam iyi güzel hatta süper ama ne zaman gelecek belli değil yani 1 ayada gelebilir 3-5 ayda sürebilir. Yazılımlar Fransa dan geldiği için o konuda bir şey söyleyemeyiz dediler. Bakalım izleyip göreceğiz. Ayrıca inşallah yazılımsal bir problemdir yoksa ben ds in geri çağırma yapıp ekranları yenileyeceğini asla düşünmüyorum.

07 Haziran 2024 09:10

Dün servise gittim ekranı resetlediler yine, danışman arkadaşla görüştük bu yılın son çeyreğinde bir yazılım gelecek sıkıntı giderilecek diye Fransa dan bilgi gelmiş ama ne derece doğrudur bilemem. Aynı sorun 408 ekranlarında da varmış. Bir yazılımı düzeltmek bu kadar uzun mu sürüyor anlamadım. Bu kadar zaman yaşadığımız sıkıntı stresin bedelini kim karşılayacak? Hatta bu hafta ekran gitmiş yine hanımdaydı araç 2 araç arasında dar bir yerden çıkarken kamera ve sesli ikaz sensörlerinin çalışmamasından dolayı arka tamponu çarpmış çok bir şey yok ama sen dünya para verip sözüm ona Premium diye satılmaya çalışılan bir araç al sonra bir dünya stres sıkıntı yaşa! Bu mağduriyetleri de maşallah ds hiçbir şekilde gidermiyor. Ancak çağrı merkezine koydukları bayan arkadaşlar dert dinleyip çözülmeyeceğini bildikleri halde servise yönlendiriyorlar. Bu bayanların tabii ki bir suçu günahı yok onlar sadece onlara verilen görevi yapıyorlar.

11 Haziran 2024 09:37

Hadi bakalım. 06/06/2024 te sözde ekran resetlemesi yaptılar. Ama 09/06/2024 te ekranım yine açılmadı. Allah'tan en son klima açık pozisyonda kapatmıştım arabayıda kavrulmadan gideceğimiz yere gidebildik. Ds yetkilileri size soruyorum. Şimdi ben bu yılın son çeyreğinde gelecek yazılıma kadar aracımı Şahin modunda mı kullanayım? Ekran Kapalıyken (Geri vites sesli uyarı - 360 kamera - klima kumandaları - araç ayarları vs ) gibi birçok özellik devre dışı kalıyor.

25 Haziran 2024 21:52

Bugün yeniden çağırdılar. Sözde Fransa dan benim araca özel yazılım gelmiş yüklediler. Tekrar olursa video çekin dediler. Bakalım izleyip göreceğiz.

01 Temmuz 2024 13:26

Evet aşkımız buraya kadarmış sözde benim araca özel diye yazdığınız yazılım 1 hafta bile satabil çalışamadı. Ds çağrı merkezi sizden ricam ya bu ekranı değiştirin çözün ya da aracı değiştirin sizinle haftada bir servise taşınarak uğraşamam. Bu da açılmadığının kanıtı olarak istediğiniz videodur.

03 Temmuz 2024 11:23

Dün servisten videoyu istediler attım. Bugünde Ds çağrı merkezi aradı. Videoyu gerekli birimlere gönderdik Ayın 10 una kadar dönüş yapacağız dediler bekleyip göreceğiz. Ama ben ds in bu arızayı çözebileceğine inanmıyorum. Öğrenmişler yazılım güncelleyeceğiz başkada bir şey bilmiyorlar.

11 Temmuz 2024 14:55

Dün aradılar ayın 23 ünde randevu verdiler sözde teknik ekip araca bağlanıp inceleme vs yapacakmış. Bu işler kısır döngü şeklinde devam edeceğe benziyor. Daha önceki araç içi aşırı ses alma şikayetimde olduğu gibi müşteriyi bir şeyler yapıyormuş gibi göstererek git gel oyalayarak bezdirme politikasına devam. Sonrasında ya aracı satacaksınız (şu an aldığımız paralara satamadığımız için düşünemiyoruz maalesef) ya da bu sıkıntıları sineye çekip bineceksiniz.

18 Temmuz 2024 13:25

13 Temmuz da ekran yine gitti yeni video çekip servise attım. Bakalım 23 ünde nasıl bir yol izlenecek? Eğer yeni yazılım diye geçiştirip tekrar yaparsa ayıplı mal satmaktan mahkemeye vereceğim.

12 Ağustos 2024 14:20

23 ünde servise götürdüm aracı merkezden bağlanıp baktılar. Değerlendirme yapıp ona göre size geri dönüş sağlanacak dendi. Bugün mesaj attım ne oldu diye değişim olarak değerlendirmişler ama 2-3 haftayı bulur dediler ekranın gelmesi bakalım bekleyip göreceğiz. İnşallah ekran değişince sorun düzelir.

23 Eylül 2024 18:27

Ekran değişimi onaylanıp sipariş açılalı 1.5 ay oldu ama bugün görüştüm hala ekrandan hayırlı haber yok! Bakalım 3 ay mı 6 ay mı yoksa aracı sattıktan sonra mı gelecek çok merak ediyorum doğrusu :(

Yorumlar (9)

Sesli komutlar, navigasyonun hangi dilde konuştuğunun belli olmaması, ekranın kafasına göre kararması, dilin değişmesi bu sorunlar çözülemeyecek sanırım

Ayhan

Yi günler, aracı bugün aldım ve yarım saat geçmeden aynı sorunu yaşadım ekran açılmıyor hiçbir şekilde serviste açamadı. Sorunun çözümünü bulabildiniz mi? Ne yapmam gerekiyor.

Ayhan

Maalesef kutupbaşını söküp taktım yine olmuyor

Armagan

Merhaba akü kutup başını söküp takınca açılıyor olması lazım. Benim ekran serviste garantiden değişti. Şu an için bir sıkıntı yok.

Ayhan

İyi günler, aracı bugün aldım ve yarım saat geçmeden aynı sorunu yaşadım ekran açılmıyor hiçbir şekilde serviste açamadı. Sorunun çözümünü bulabildiniz. Ne yapmam gerekiyor.

Kami̇l

Geçmiş olsun... Umarım düzelir... Ben de bir DS7 sahibi olarak... Multimedya dan şikayetçiyim... Sizin kadar büyük sorun değil... Sürekli fransızca ya geçiş yapıyor... Her defasında ayarlıyorum... Bütün fonksiyonların multimedya içinde yapılması gereksiz... Radyo, klima kontrolleri düğmeler ile olmalıydı...

Armagan

Gönüllü geri çağırmalardan sorgulayın yeni güncelleme geldi belki düzelir.

İlker

Merhaba sorununuz çözüldü mü?

Fransa dan ekran bekliyoruz

DS Automobiles DS7 Araç İçin Ön Cam Tedarik Problemi

25 Aralık 2023 15:36

05 Mart 17:43
Renault Duster Multimedya Ekran Sorunu
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
26 Mayıs 2024 18:39