Dreame Bot D10 Plus Robot Süpürge Wi-Fi Bağlanmıyor, Bağlantı Kurmuyor

08 Ocak 2024 22:29

Pazarama Mi Home satışından sipariş verdiğimiz Dreame Bot D10 Plus Robot Süpürge 3 Ocak 2024 tarihinde teslim edildi. Süpürgeyi 4 gün boyunca sorunsuz kullandıktan sonra bir temizlik sırasında aniden hareket etmemeye başladı ancak cihaz çalışıyordu. Sonrasında kontrol ettiğimizde Wi-Fi ışığının yanmadığını gördük. Hiçbir şekilde Wi-Fi ağına bağlanmıyor ve Wi-Fi ışığı yanmıyor. Hiçbir şekilde uygulama ile bağlantı kuramıyor. Daha alalı ve kullanalı 4 gün olmuşken yaşadığımız bu sorun bizi gerçekten üzdü. Bu ürünlerin yıllarca kullanılabilmesi gerekir özellikle de bu kadar para vermişken. Kaliteli bir markadan ürün aldığımızı düşünmüştük ama yanılmışız. Satıcıdan sorunun çözümünü bekliyoruz.

Seher

Bende de aynı sorun var. Dreame d10s robot süpürge aldığımdan beri sürekli Wi-Fi bağlantısı kopuyor çevrimdışı oluyor ve Wi-Fi ışığı yanmıyor sorunu çözebildiniz mi acaba

Dilan

Ben dream xi50 aldığımdan beri uğraşıyorum. Köşe leri temiz almıyordu ve paspas yaparken lekeleri çarpıyordu. Service gönderdim fani değişti dediler. Getirdim simdi Wi-Fi alamıyor ama bağlanamıyor arızalı diye bağlanmıyor. Lütfen en kısa zamanda soruna çözüm bulun aldığıma pişman ettiniz beni

dreame-bot-d10-plus-robot-supurge-wi-fi-baglanmiyor-baglanti-kurmuyor-2.jpg
dreame-bot-d10-plus-robot-supurge-wi-fi-baglanmiyor-baglanti-kurmuyor-1.jpg

Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Sevcan
28 Şubat 2024 23:45
Xiaomi Dreambot D10 Şikayet
Xiaomi Dreambot D10 Şikayet
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Dreame Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor Ve Değişim Yapılmıyor

23 Haziran 14:42
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
26 Ağustos 2024 12:03