10 Aralık 2024 18:2513.509

Ben 25 Ekim'de bu doktora dudak dolgusu yaptırdım. Yaptırmadan önce doktora öğrenci olduğumu ve kontrole gelemeyeceğimi söyledim. Doktor bey, bana bu konu hakkında herhangi bir bilgilendirme yapmadı (asimetriklik, topaklanma olabilir vs.) ve 'sorun yok' deyip geçiştirdi. Dudağıma dolguyu yaptı. Aradan 1.5 ay geçmesine rağmen dolgum dudağıma taş gibi oturdu (özellikle alt dudağıma) ve asla yayılmıyor. Sol üst dudağımda da topaklanma oluştu.

İlk başlarda geçer, yayılır diye dert etmedim ama 1.5 aydır böyle. Ne masaj ne su içmek hiçbir şekilde işe yaramıyor. Ayrıca hem üst hem alt dudağımda asimetriklik oluştu. Bütün bunları doktora yazdığımda, doktorun dediği tek şey kontrole gelmek gerektiğiydi. Fakat ben gelemeyecek durumda olduğumu, kendisine baştan anlattığımı, mağdur olduğumu ve mağduriyetimin giderilmesi gerektiğini, dolguyu erittirmem gerektiğini, dolayısıyla da dolgu işlemine ödediğim paranın iadesini istedim.

Fakat ücret iadesi yapılmayıp, doktorun asistanı dudağımda bir sorun olmadığını, sorun olduğunu düşünüyorsanız kontrole gelmeniz gerektiğini söyledi. Başka yapabileceğimiz bir şey yok dedi ve bu şekilde başlarından savmaktan başka bir şey yapmadılar. Özellikle de asimetriklik doktorun hatası iken, bana ücret iadesi yapmayıp kontrole gitmediğim için bunlar olmuşçasına tavır takındılar. Mağduriyetimle kalakaldım resmen.

10 Aralık 2024 18:23

25 ekimde bu doktora dudak dolgusu yaptırdım yaptırmadan önce öğrenci olduğumu kontrole gelemeyeceğimi söyledim o da sorun yom deyip bana kontrole gelmem gerektiği hakkında herhangi bir bilgilendirme yapmadı ve dudağıma dolguyu yaptı sonrasında benim sol üst dudağımda topaklanma oluştu ama zamanla geçer diye dert etmedim şu an aradan 1.5 ay geçmesine rağmen dudak dolgum özellikle alt dudağımda taş gibi sepsert ve yayılmadı topaklanma hala duruyor ve dudağımda üst alt ikisinde de asimetriklik oluştu doktora söylediğimde tek dediği masaj yapıp su içmem gerektiğiydi ama bunun çözümünün asla bu olmadığının bilincindeyim sonrasında tekrar tekrar yazdığımda asistanının dediği şey kontrole gelmem gerektiğiydi ben de asistana doktor beye zaten bunu başta anlattığımı ve asimetriklik topaklanma gibi komplikasyonların oluşacağından kontrole gelmemin şart olacağından bahsetmediğini anlatmama rağmen asistan kontrole gelmem gerektiği konusunda ısrar etti asla benim uğradığım mağduriyeti giderme konusunda yardımcı olmadılar dudağımdaki asimetrinin ileride dudağımın şeklini bozacağı endişesinden dolayı dudak dolgumu eriteceğimi bu yüzden de ödediğim ücretin iade edilmesini talep ettiğini söylememe rağmen bana dudağımda bir sorun olmadığını sorun olduğunu düşünüyorsam kontrole gitmem gerektiğini yazdılar

21 Mart 12:51

A*** hocaya hakkımı helal etmiyorum Allah'a havale ettim onu yeni açacağı muayene tadilatın yapdırdı ve paramı vermedi böyle bir şahziyet takdir sizin

Dudak Dolgusunda Simetri Sorunu Ve Sorumluluk Alınmaması

23 Nisan 2025 13:199.418

3 senedir kendisine düzenli aralıklarla dudak dolgusu yaptırıyordum. Son bir buçuk sene önce yaptığı uygulamada simetris...