Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dr. Eda Mersinlioğlu Dudak Dolgusu Sonrası Asimetri Ve İlgisizlik

06 Nisan 2024 01:29

E** hanımdan dudak dolgusu için randevu aldım. Dudak dolgusunu yaptı, 2 hafta sonra kontrole çağırılmadım. Normalde çağrılması gereken bir durum. Dudaklarımın bir tarafı diğer tarafa göre fazla olmuştu ve bunu ben görebiliyordum. Kontrol gitmek için aradım ve gittim. Kendisi beni odaya aldığında, dudağıma uzaktan bir baktı, olmuş deyip geçiştirdi. Ben sanki şu taraf hafif biraz daha dolgu daha istiyor. Bir tarafı fazla bir taraf az olmuş dediğim de, geçiştirerek 4 ay sonra gel tekrar yaparız kalıcı olur, zaten dudakları eşit aynı yapamadığı söyledi. Sonra başka uygulamalarını satmaya çalışmaya başladı. Yanaklarına şunu yapalım bunu yapalım. Sanki ben anlamıyorum. Bu durumu, beni kandırmayan çalışmasına çok üzüldüm. Dolgu maddesini tamamını kullandığı için ekstra bir şey yapmak istemedi. Dudağımdaki asimetriyi görüp görmezden gelen bir doktora bir daha işleme gelir miyim?

Eylül
Eylül

Evet bir de ne kadar dolgu verirsem vereyim aynı olacak dediğinde ben şok olmuştum. Doktor değiliz ama salakta değiliz. Bende düğünden önce yamuk dudakla kaldım maalesef

Esma sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 18:25

Dudak Dolgusunda Simetri Sorunu Ve Sorumluluk Alınmaması

23 Nisan 2025 13:19
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Dudak Dolgusunda Hayal Kırıklığı Ve Asimetri Sorunu

13 Ocak 2025 22:17