Dr. Filiz Gökaslan Sedef Tedavisinde Hüsran

18 Ocak 2024 16:587.519

Doktor Filiz Gökaslan ile ilgili çok şikayetçi olduğumu iletmek istiyorum. Kendisi eskiden çocuk doktoruymuş. Ben fonksiyonel tıp olarak sedefle ilgili tedavi olmak için görüştüm. Bir ay öncesinde muayene ücretini gönderdim ve muayene oldum. Bana sedefimin geçeceğini söyledi. Sonrasında dört gün sonra protokol maili gönderdi. Sekreteri vasıtasıyla iletişim kurabiliyorduk.

Dört hafta geçti, sedefim artmaya devam ediyordu. Haftada bir, yalnızca mail yoluyla iletişim kurabildiğimiz için yazılı olarak endişelerimi ilettim ve sedefi gerileyen hastalar olup olmadığını, umudumu kaybettiğimi samimiyetle aktardım. Filiz hanım, duygularımı dile getirdiğimde motivasyonunun düştüğünü ve artık devam edemeyeceğini belirten bir mail attı. Profesyonellikten uzak bir yaklaşım sergilediğini düşünüyorum. Ne hakaret ettim ne kötü bir cümle kurdum ama sedefle ilgili sonuç alan hastası olup olmadığını sormuştum. Maili hâlâ duruyor. Sağlık Bakanlığı'na da ileteceğim. Doktor kelimesi ne anlama geliyor? Ne için hizmet ediyor? Motivasyonun düşmesi ne anlama geliyor? Altı haftalık tedaviyi aniden sonlandırmak sağlık birimine uygun mu?

Hayatımda bu yaşımda böyle bir doktor görmedim. İletişimi sadece mail yoluyla sürdürüyor ve telefonla görüşmeyi reddediyor. Soru sorduğumda, 'dört haftadır sedefiniz yoktu, bana böyle soru soramazsınız' diyor. Aylık muayene ücreti beş bin tl ve bu rakam sadece mailleşmeye uygun değil. Diğer doktorların itibarını düşürüyor.

2 Şubat 2024 22:25

Merhaba seda hanım bende Sedef hastasıyım birkaç sorum var dilerseniz sizinle iletişime geçmek isterim