Fonksiyonel Tıp Dr. Filiz Gökaslan - İlgisiz Tutum Ve İletişim Sorunu

14 Mayıs 2024 09:50

Aynı doktor ile benim de görüşmem oldu. Beslenme protokolü, görüşmemizden sonra mail yolu ile tarafıma iletildi. Daha sonra hep mail yolu ile iletişime geçebildim. Hayatımı değiştirmek, yeni bir beslenme düzenine başlamak ve vücudumda kilo almamı sağlayan bazı rahatsızlıklar olduğu için fonksiyonel beslenme ile kendimi iyileştirmek amacıyla kendisine başvurmuştum. Dolayısı ile bu sürece başlarken, insanın desteğe ihtiyacı oluyor ve yeni düzen ile ilgili gün içinde soruları oluyor. Hiçbir soruma mail yolu ile ulaştığım için anında cevap alamadım. Bir süre mail atmadım. Sonra başka bir konuda mail attım ve hiç cevap alamadım. Bizim görüşmemiz zaten bir kereye mahsustu ve o zaman tek görüşmeli Fix ücret ile çalışıyorlardı. O ücreti ödemiştim. Bana ne zaman sorum olursa mail ile iletişim kurabileceğim de söylenmişti. Yani diyeceğim o ki, bu şekilde doktorluk olmaz. Verilen bilgiler ne kadar önemli ve kaliteli olsa da (doktorluk bilgisine saygım sonsuz), insan psikolojisinden anlamak ve hasta ile ilgilenmek, sorularını cevaplamak da bence doktorluğun %80'ini oluşturuyor. Hastanın mailine sadece beslenme protokolü göndermekle olmuyor, sonrasında da arkasında durup yardımcı olmak, destek olmak gerekiyor. Ben sergilenen bu tutum sebebiyle hiç memnun kalmadım. Kronik şikayeti olan, fonksiyonel tıp ile kendini tedavi etmek isteyen kimseye de önermiyorum çünkü sonrasında destek sağlanmıyor. Bu uzun bir süreç ve başvurduğunuz uzman tarafından hazırlanan beslenme programını uygularken hele ki eliminasyon yapılıyor ise anında desteğe ihtiyaç duyulan zamanlar oluyor. Bu benim yaşadığım talihsiz bir tecrübe. Umarım başka kimse bunu yaşamamıştır. Şu anda başka biri ile çalışıyorum, gayet memnunum ve çok güzel sonuçlar alıyorum. İstediğim zaman telefon üzerinden kişinin ekibine ve kendisine sorularımı soruyorum ve anında cevap alıyorum. Bence etik olan da bu.

Yanıltıcı İletişim Ve Etik Dışı İade Süreci

19 Kasım 2024 12:18
Yanıltıcı İletişim Ve Etik Dışı İade Süreci
Aksen sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Şeyma Atasoy İlgisiz Ve Profesyonellikten Uzak Diyetisyen Deneyimi

23 Haziran 2025 21:01
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Şeyma Atasoy'un İletişim Eksikliği Ve İlgisizliği

28 Eylül 2023 14:26
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Sporcu Yemek Paketinde Teslimat Ve Kalite Sorunları

01 Şubat 2025 16:14