Dr. Ebru Şen Profesyonellikten Uzak Klinik Deneyimi

11 Aralık 2023 20:20

Tamamen para odaklı bir klinik. İşlem türüne (dolgu veya sadece kontrol) göre insanları ayırıyorlar ve buna göre davranıyorlar. Sorularımıza ya da aklımızda takılanları cevaplamak yerine sivri dilli bir doktorla karşılaştık. Yaklaşımı son derece kaba ve hoş değil. Kendisinin işinde çok profesyonel olduğunu iddia ediyor ancak insan ilişkileri konusunda başarısız bir doktor. Bu konuda profesyonel olmadığı konusunda eminiz. Aynı durumdan şikayetçi olan başka hastalar da var. İlk dolgu işleminde her şey iyi gibi görünse de, farklı bir durumda doktorun tavrı tamamen değişiyor. Karşılıklı saygılı bir iletişim bekliyorsanız bu klinikten uzak durmalısınız. Kliniğin politikası ve seviyesi tartışmalara ve saygısız tavırlara açık bir şekilde meydan veriyor.

Yeliz

Beni 2 kötü operasyon sonrası hayata tekrardan döndüren ve muhteşem meme yapan doktorum Ebru Şen Meriç'e operasyon olmak isteyipte araştıran kişiler son olarak bir şeyler söylemek istiyorum Türkiye de görüşmediğim hekim kalmadı 3. Operasyonumu olmak için tabii ki de bir hekimden herkes memnun kalmak zorunda değil olumsuz yorumlar sizi vazgeçirmesin normal hayatımızdada bizi seven beğenenler olduğu gibi aksini düşünenlerde olacaktır Ebru hocamı 1 yıl öncesine kadar bende sizler gibi araştırım her paylaşımlarına baktım ve kendisine inandım Ebru hocama güvenin piyasada kasap görünümlü asla el becerisi olmayan estetikle alakası olmayan cerrah çok benim çok ağzım yandı 1,5 yıl boyunca hayata küstüm ama yeniden Ebru hocam sayesinde psikolojim düzeldi ve öz güvenim geldi bunu her zaman her yerde gururla söyleyeceğim sevgiler

Yeliz

Ben 2 kez başka bir doktorda meme ameliyatı oldum ve 3. Operasyonumu Ebru hocama oldum beni hayata döndürdü tekrardan ve 2. Operasyonumdan sonra 6 ay beklemem gerekliydi bu 6 ay boyunca sürekli hem Ebru hocama DM den hem de hemşiresi Fatma hanıma yazdım bir kere bile ters konuşmaları ile karşılaşmadım ki hep aynı soruları sormuşum endişe ve korku ile ;) 5 arkadaşımla gittim Ebru hocamın ilgisine bilgisine enerjisine bayıldılar 3. Ameliyatıma makara kikiri yaparak girdik baş ucumda merak etme çok güzel bir meme yapacağım diyerek uyutuldum diğer 2 operasyonda uyutulurlen doktorumu asla görmedim ama Ebru hocam yanı başımdaydı. İyi ki tanımışım iyili var

Hüseyin Kurtulmuş Diş Kliniği İlgi Sıfır

16 Ekim 2024 16:30