Beyza
06 Aralık 2023 09:13

Merhaba, 05.12.2023 tarihinde Doyuyo Bursa Kent Meydanı şubesinde vermiş olduğumuz siparişimizde yer alan Acılı Cheese Sandviç menü içerisinde, menü detayında yazılı olarak belirtilen Pesto & Cheddar Fusilli makarna siparişte getirilmemiştir. Görevli garsona sebebini sorduğumuzda 'menüde görüntüde ne var ise onun verildiği ve kendilerine de böyle söylendiği, müşterilere böyle bilgi vermeleri istendiği' belirtilmiştir. Biz de menü alt detayında ne yazıyor ise müşteriye onun da verilmesi gerektiğini, fotoğrafa bakıp değerlendirme yapamayacağımızı aksi halde menünün revize edilmesi gerektiğini ilettik. Ayrıca görevli garsonlardan birisine paketli baharat (nane, pul biber vs.) olup olmadığını da sorduğumuzda 'hayır, öyle bir şey yok' cevabını aldık, bir başka garsona sorduğumuzda ise masamıza getirdi. Hizmetten memnun kalmadık. Ki bu şubenize çok sık gelirdik. Konuyla ilgili özür bekliyoruz. Menü içerikleri, sipariş fişimizin ve gelen yiyeceklerin fotoğraflarını da iletiyorum.

06 Aralık 2023 11:11 (Şikayetten 1 saat sonra)

İlginize teşekkür ederiz. DOYUYO olarak her türlü görüş ve öneriyi titizlikle inceleyerek çözüme ulaştırmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer almaktadır. DOYUYO Müşteri Hizmetleri

20 Aralık 2023 22:16
Serhat sonuçtan çok memnun

Serhat
20 Aralık 2023 22:15
"Ulaşıldı, sorunum dinlendi ve yardımcı olundu. Teşekkür ederim"
Doyuyo Kaba Personel Davranışı
Ayse sonuçtan çok memnun

Doyuyo-Kent Meydanı-KÖTÜ Servis

20 Aralık 2023 22:16
Armağan sonuçtan çok memnun

Armağan
14 Temmuz 2024 22:18
"Sorun Yemek Sepeti firmasından kaynaklanması ihtimali zaten vardı ama şikayet yazmaya değer bir firma olmadığını bildiğim için size yazdım. Beni arayıp konuyu araştırıp, samimi bir şekilde bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim ve "banane yemek sepetinin hatası" demediğiniz ve yine müşteri memnuniyeti için uğraşan bir firma olduğunuz için ayrıca tebrik ederim."