Hafize sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 02:52

10 Kasım 2023  de saat 11.00 civarında Nilüfer Doruk Hastanesi'ne doğum için yatış yaptırdım. Eşim de yanımdaydı. Önceden 23 bin tl doğum ücreti ödemiştik. Doğum sırasında, hastanede bana doğum önlüğü giydirilmedi.

Steril olmayan koşullar altında, muayene için defalarca pijamamı çıkarmam ve giymem gerekti. Bu durumun farkında olmadan, enfeksiyon kapma riskiyle karşı karşıya kaldım.

Doğum önlüğü talebimde ise personel ilgisiz kaldı. Ayrıca ebelerin tecrübesiz ve ilgisiz tavırları, kapıları sert bir şekilde kapamaları moralimi bozdu. Özellikle yeni işe başlamış ve sorularıma cevap vermeyen, ters tavırlı bir ebe vardı. İsmini bilmediğim için belirtmiyorum. Hastane hizmetinden genel olarak memnun kalmadık.

Hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı için yüksek ücretler ödemek zorunda bırakıldık. Refakatçi için yemek servisi bile yapılmadı. Hastane, kişiye göre farklı muamele uyguluyor . Doğum sonrası bebeğimin üzerine sadece bir kağıt parçası konuldu ve üzeri örtülmedi. Bebeğim soğukta çıplak bir şekilde bekledi ve üşüdü. Doğumda plasentanın bir parçası içimde unutulmuştu.

Doğumdan 18 gün sonra, aralıklarla doğum sancısı çekerek, evde bu parçayı zorla çıkardım. Bu durum yoğun kanamaya neden oldu ve hastaneye kaldırılmam gerekti.

Hafize
Hafize
05 Haziran 2024 11:03

Hiçbir şekilde dönüş sağlanmadı ne yapıldığıyla ilgili bir bilgim yok ne gibi yol izlediler önlemler alındı mı bir özür mesajı bile yazmadılar ilgili yerlere iletilmesini isterdim

Hasret
Hasret

Hangi doktor acaba

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Doğumda İlgisizlik, Ek Masraflar Ve Fatura Sorunu Yaşadım

11 Eylül 2025 02:19
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Doruk Özel Bursa Hastanesi Maalesef Hastane Değil Ticarethane

23 Ağustos 2023 20:42