Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Ürün Ve Kötü Müşteri Hizmetiyle Mağduriyet Yaşadım

16 Ekim 2024 04:52

Ankara Sincan Atatürk Mahallesi İpek sokak da bulunan Bellona F**** Ü**** Mobilya mağazasından baza - yatak- alez- Visco yastık ürünleri sipariş verdim. Sipariş sonrası satıcı A*** isimli şahıs, ürünlerin 1 hafta içinde evime geleceğini söyledi. 1 hafta sonra siparişler de Visco yastık hariç diğerleri geldi. Montaja gelen elemen Yastığı arabaya koyulmamış akşam getireyim dedi. Akşam oldu, kimse gelmedi. Ertesi gün mağazayı aradım. Unutmuşlar dükkana gelip al dediler. Gittim müşteriler vardı A*** isimli şahıstan kapalı kutuyu aldım eve geldim. Evde kutuyu açıp bakınca yastığın sökük olduğunu gördüm ve hemen mağazayı aradım. A*** isimli kişiye bağladılar ürünü o kişi sattığı için, A*** de elimizde 1 tane vardı başka yok haftaya ancak gelir, gelince seni arayım getir değiştirelim dedi. 15 gün geçti. Kimse aramadı. Mağazaya tekrar gittim. Kapalı kutu yastığı götürdüm. Bu sefer A*** isimli şahıs, Hijyen ürünü bu ürün, ürünün iptal veya değişim olmaz dedi. Hatalı ürün kapalı kutu aldım ve öyle getirdim, 15 gün önce de arayıp bildirdim, değiştirelim dedim. Sesini yükselterek konuşturmadı. Durumu anlatmama müsaade etmedi. Servisi ara servis gelsin baksın değiştiriyorsa o değiştirsin servise de benim söylediğinden başka bir şey söyleme, söylersen 3 çocuğum var kul hakkına girersin dedi. Bu cevaplar beni bayağı sinirlendirdi. Bende ürünü kullanmadım ürün zaten hatalı ayrıca teslimatı da siz yapmadınız ürünü kendim gelip kendisinden aldım ve ürünü satın alırken yardımcı oluruz. Yatağı da kullan 3 ay içinde sorun olursa iade alıyoruz diye konuştuğunu ve hatta dükkan da otur çay içelim hemşehriyiz filan sohbet ederek ürünü sattı şimdi de mağazam kovar gibi konuşarak konuşmama müşahede etmeyip konuyu yokuşa sürer gibi zorlaştırdığını söyledim. Beni çık diyerek mağazan kovuyor. Mağaza kurumsal ve halka açık bir mağaza oraya hatalı ürün için teslim almadığımı bildirmek ve hakkımı savunmak için geldim. Kul hakkın bahsediliyorsa neden ürün zamanında teslim olmuyor, unutulan ürün için mağaza kendim gidiyorum. Ürün gelince neden aranmıyorum.
Ürün kapalı kutu her şey takım olsun diye hevesle aldım. Bu kadar yaşadığım sorun ve bağrışma sonrası ürünlerin tamamını iade edeceğim. Zaten yatağı kullansan da 3 ay içinde sorgusuz koşulsuz alıyoruz demişti. Komple iade ediyorum o zaman... Yastık da hem hatalı hem de küçükmüş kullanmadan ürünü iade etmek istiyorum.

16 Ekim 2024 04:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

07 Kasım 2024 01:10

Hiçbir çözüm yok.

12 Nisan 2025 01:30

O kadar uğraştım. Sadece ödediğim parayı aldığım. Hem ürünü teslim alırken, hem de teslim ederken mağazaya kendim gittim. Normal de eve teslim olacaktı. Ürün gelmemişti. Sonrasın da ürün için teknik servis dediler çağırdım beni umursamadılar, sonrasında defalarca şikayet, uğraşma sonucu ürünü aldılar. Üründe hani hata yoktu, hani ürün kullanılmıştı? Yazıklar olsun, Yazıklar olsun. Yazıklar olsun.

28 Mayıs 2025 22:23

Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı.

Benan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 13:55
Bellona İade Konusunda Haksız Zorluk Çıkarıyor
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 21:31

Bellona Yastıkları: Sertlik Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

17 Şubat 2025 08:54
Emine sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 02:06

23 Ocak 2024 18:12