Doping Hafıza Paketi İade Sorunu

31 Aralık 2023 16:50

18 Kasım 2023 tarihinde Doping hafıza yapay zeka eğitim paketini satın aldım. 12.999 tutarında kredi kartıyla ödeme yaptım. Satın alma işleminden önce müşteri hizmetleriyle görüştüğümde bana hocalarla görüşme hakkının sınırsız olduğunu söylediler bende özellikle bu yüzden paketi satın almak istedim. Sistemde sınırlı sayıda olduğunu görünce ve içerikten de memnun kalmayınca iade etmek istedim. 2 Aralık 2023 te paketimin iptali ile ilgili görüştüm ve iptal edildi. Ücretin tamamı en geç 15 iş günü içinde iade edilecektir dediler ama hiçbir şekilde iade süreci başlamadı bile. Her aradığımda ya "kayıt oluşturuyorum size dönüş yapacaklar" dediler ya da "iade işleminin sürecini öğrenmek için bankayla görüşün" diyerek sürekli geçiştirdiler. Ama konuyla ilgili geri dönüş yapıp arayan bile olmadı. Bugün 31 Aralık 2023 bankayla yine görüştüm ama herhangi bir iade süreci başlatılmamış. Bununla ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. Yalan söyleyerek paket satıyorlar ve iadeye gelince yardımcı olmuyorlar. Başka insanlar da bu şekilde kandırılmasın. Ve benim sürecimle ilgili yardımcı olunsun istiyorum. Faydasını görmediğim kullanmadığım bir hizmetin hala parasını ödemek zorunda kalıyorum. Gereğinin yapılmasını istiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Yıldız
Yıldız

Benim oğlum da 5. Sınıfa geçti paket alacaktım yorumları okuyayım öyle kayıt yaptırayım dedim, hepsi mi kötü olur ve hiçbir çözüm olmamış hayal kırıklığına uğradım resmen, yorumları görünce kafam çok karıştı. Almamak daha mantıklı o zaman. Çok reklamı yapılan şeylerin iyi olmadığını duymuştum ama bu kadarını beklemiyordum çok üzüldüm 😔 keşke çok reklam yapılacağına çözüm odaklı bir program olsa idi

Ebru
Ebru

İade alabildiniz mi?

Hacer

Ben dopingi alalı 4 günüm. Ama insan haklarını sonuna kadar savunmalı bizi öyle kandıramazlar arkadaşlar paranızı alabileceğinize inanın ve gerekli mercilere başvurularda bulunun

Hacer

Bende maalesef Doping aldım ben 9.400 verdim hiç kaliteli değil ve yetersiz konu anlatımı eksik soru çözümü az ben aradığımda iade olmadığını söylediler ben Tüketici Hakları'na dilekçe vereceğim lütfen arkadaşlar hep beraber dilekçe verelimki dikkatte alınsın

Esra
Esra
Şikayeti Çözüldü

Tam 7 aydır aynı durumu yaşıyorum ve hala hiç kimse yardımcı olmadı uygulama olarak da ders işleminde de başarısız olduğunu düşünüyorum ben

Kullanılmayan Online Ders Paketi İçin İade Talebim Reddedildi: Yasal Haklarımın Göz Ardı Edilmesine İtiraz Ediyorum

16 Aralık 2025 13:55
kullanilmayan-online-ders-paketi-icin-iade-talebim-reddedildi-yasal-haklarimin-goz-ardi-edilmesine-itiraz-ediyorum-2.pdf

Gizli Garanti Şartları Ve Yetersiz Eğitim İçeriği Nedeniyle İade Talebi

10 Şubat 19:46