12 Eylül 2023 10:163.154
Burak'ın Teşekkür Mesajı
Bir şubenin yapmış olduğu bu davraniştan dolayı elbette markayı değiştirmeyeceğim, ilgililerin gerçek anlamda eğitileceğine ve uyarılacağına inanıyorum. Sorunum çözüldü, çözüm konusuyla ilgilenen ekip harikaydı teşekkür ederim.

Domino's Safa şubesinden son 2-3 kere sipariş verdim 1 kere bile memnun olmadım. Artık en son dün aldığım pizza beni çileden çıkarttı. Sanki bu şubede çalışan arkadaşların pizzanın malzemesini babasının cebinden karşılarmışçasına saçma bir pizza yapıp müşteriye vermesi katlanılamaz bir durum. En son dün sipariş verdim. XL Süperix ve orta boy pizza. Resimlerde ışıklandırma olduğu için yine olduğu durumdan iyi gibi görünse de pizzalar kötüydü tam bir acemi işi. O kadar az malzeme koymuşlar ki pizzanın üzerinde peynir erimemiş pizza resmen kurumuş ramazan pidesine dönmüş.

Sorunları yazacak olursam; ben XL pizza yani 12 dilimlik pizza sipariş verdim, gelen pizza normal 8 dilimlik büyük boy pizzaydı. Pizzanın şekli saçma, malzemeler eksik, sucuklar resmen yanmış kenarları simsiyah olmuştu. Güzel bir pizza yemeyi hayal ederken resmen kuru ekmek geldi. Eve katır kutur çiğnedik.

Pizza mı sarımsak kenar olarak söyledim bunun için de ekstra ücret ödedim ama gelen pizza da sarımsak kenarın s si bile yoktu ek olarak da pizza o kadar kurumuş ki kenarları dış kıracak cinstendi.
Pizzanın şekli bozuktu. Ortasının hamuru kalkmış saçma mide bulandırıcı bir görüntüsü vardı yani yapılmamıştır diye düşünmek istiyorum ama sanki pizza tırtıklanmışta sonradan da düzeltilmiş gibi görüntü vardı.

İkinci pizzaya gelecek olursak bu da orta boy pizza bu pizzayı sipariş vermek için yaklaşık 10 tane pizza yemişimdir bu pizzaların karşılığında bu ürün bana biriken puanlarımdan geldi ama ne pizzaydı be!

Pizza taş gibi kurumuş arkadaşlar babasının cebinden koyarmış gibi malzemesini resmen minimum koymuş arkadaşlar o kadar yoğun ki pizzayı dilimlere bölmeyi dahi unutmuşlar. O kadar yoğunlar ki pizzanın üzerinde ki sucuklar pişmemiş resmen kavrulmuş kenarları simsiyah olmuş artık kanserojen madde olmuşlar. O kadar yoğun ki kapıda 2 3 kişi sigara içiyorlar, içeride de leblebi yer gibi ellerinde bir şeyler yiyerek iş yapıyorlar. Gittiğimde kasada bile kimse yoktu arkadan geldi. Kibar bir arkadaş. Söylenecek tek bir şey var, gerçekten yazık!

1 Destek
12 Eylül 2023 16:14 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın , Burak Y. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

12 Eylül 2023 20:36

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Burak
13 Eylül 2023 08:15

11 Eylül 2023 22:011.284

Az önce Domino's Silivri şubesinden 2 pizza sipariş ettim ve çok pişmanım. Sarımsak kenar olması gereken pizzanın kenarı...

Domino's Pizzanın Bitmeyen Sorunları

6 Mart 2024 13:39668

Hayatımda gördüğüm en kötü, en özensiz ve sorun çözmeyen yer Domino's olabi...

Domino's Pizza'da Sarımsak Kenar Ve Hamur Sorunu

12 Ağustos 2024 17:581.061

3 yıldır Domino's'tan margarita pizza yerim, genelde sarımsak kenar ve normal hamur tercih ederim. Son zamanlarda normal...

26 Şubat 2024 19:341.494

"Pizzanın eksikliği konusunda müşteri hizmetleri gerekli aksiyonları alıp iyi bir dille hediye pizza da sipariş ederek sorunu çözmüştür. Şubenin kendini düzeltmesi ümidiyle. Teşekkürler..."

2 Aralık 2024 23:34542

"Çözümüm için beni arayan Merve Hanım gayet kibar ve ilgiliydi. Kendisine ayrıca teşekkür ederim. Firmanında sağladığı ilgiye nezakete de teşekkür ederim. Tüm çalışanlarınında bu şekilde Merve Hanım gibi kibar ve ilgili olmasını dilerim."

Tümünü Gör
Domino's Pizza Sipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Domino's PizzaSipariş İstenildiği Gibi Gelmiyor!

Emir
Domino's Pizza Kötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Domino's PizzaKötü Deneyim Oldu Bu Kadar Geç Getirmek Yakışmadı!

Akif
Domino's Pizzada Saç Kılı