Neriman sonuçtan memnun

13 Ağustos 2024 17:16
Neriman'ın Teşekkür Mesajı
“Merve hanım çok yardımcı oldu, çok ilgili. Hediye ürün tanımladı ve bu hata ile ilgili inanılmaz çözüm odaklı idi. Domino's'a ve özellikle Merve hanım'a bu ilgisi için çok teşekkür ederim.”

Yemek Sepeti'nden Domino's siparişi verdim. Görselde görülen siparişini verdiğim ürün ile gelen ürün birbirinden çok farklı. Lezzetide çok kötü, küçücük, içinde ne var belli değil. Maalesef yiyemedik. Ve üzerine başka bir yerden başka bir sipariş verdik. Ürün görselinde hamburger ekmeğinin içinde hamburger köftesi var görünüyor. Ama asla hamburger köftesi yok içinde. Siparişimin para iadesini istiyorum.

13 Ağustos 2024 17:03

Ürün bu maalesef

13 Ağustos 2024 18:03 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Sayın , Neriman B. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

13 Ağustos 2024 19:26

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 10:21

Değerlendirmeniz nedir?

14 Ağustos 2024 12:38

Çözüm önerinizi bekliyorum.

14 Ağustos 2024 21:04

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

14 Ağustos 2024 21:11

28 Temmuz 2024 15:53
Pelin sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2024 10:44
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2023 14:14
Engin sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 15:36
Domino's Pizza Burger Menü Resimdeki Ürenle Gelen Ürünün Farklı Olması
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Domino's Pizza Domdom Burger Siparişi Hatalı

11 Ekim 2023 15:10