Dolunay Mağazaları Dolunay Motor Mağazaları Ankara - Ayıplı Ürün Satışı Yapmaktadır.

26 Ağustos 2024 19:01

Dolunay motor mağazaları Ankara adlı firma'nın Trendyol "dolunay45" adlı mağazasından mobil uygulama üzerinden 7 Haziran cuma günü '9280895782' sipariş numarası ile 'Arora Felix Plus 3 teker elektrikli moped' satın aldım.

Almış olduğum ürün tarafıma tespit edildikten sonra üzerindeki bandajları çıkardığımda ürünün ön amortisörlerinin yamuk olduğun fark ettim, ürünün fotoğraflarını çekerek satışını yapan yetkili firmaya ilettim.

Firma yetkilisi noterden kayıt işlemlerinin yapılmasının ardından garantisinin başlayacağını ve ürün için yeni bir amortisörün tarafıma gönderileceğine dair bir söz aldım ve arızalı parçanın yenisi ile değiştirilmesi için beklemeye başladım. Satın alma işleminin üzerinden 81 gün geçmesine rağmen mağduriyetim giderilmemiştir.

Dolunay motor mağazaları hem ayıplı ürün satarak beni mağdur duruma düşürmüş hem de bankadan kredi kartı ile alım yaptığım için maddi olarak zarara uğratmıştır.

Firma sahiplerinin bu konudan haberdar olması ve zararımın karşılanmasını talep ediyorum. En kısa süre içerisinde yapılmadığı takdirde, tkhk'nın 8. Maddesi gereğince adli işlemlerin başlatılacağını bilmenizi isterim.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Fatura Tutarı Farkı Ve Yanlış Teslimat Nedeniyle Mağduriyet

29 Ekim 2025 20:54
fatura-tutari-farki-ve-yanlis-teslimat-nedeniyle-magduriyet-1.jpg

Hüseyin
25 Temmuz 2023 12:35

17 Kasım 2024 18:07
Kusurlu Motosiklet Satışı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
13 Temmuz 2023 23:39