Nuri sonuçtan hiç memnun değil

İkame Araç Beklerken Mağduriyet: 51 İş Günü Ve Hâlâ Çözüm Yok!

28 Aralık 2024 01:01

01.09.2024 tarihinde mg hs marka aracım selde kaldı. 02.09.2024 tarihinde aracımı Denizli yetkili servise çektim. Mg genel merkezine yazmış olduğum mesaj sonunda genel merkez tarafından arandım. 17.10.2024 tarihinde eksper raporu sonucuna göre aracımın tamirine başlanmış. Görüşmede ikame araç istediğimi belirttim. Genel merkez tarafından bana söylenen araç tamire başlanmasından itibaren 45 iş günü içerisinde araç teslim edilemez ise ikame araç veriliyor denildi. Bugün itibari ile aracım 51. İş günü olmasına rağmen hala ikame araç alamadım. Son 3 haftadır genel merkezi defalarca aradığım halde yok inceleme aşamasında yok ocağın ilk haftası parça gelecek ve en son da araç veremiyoruz denmesi ile resmen dalga geçildi. Doğan trend otomotivi de aradığım halde inceleme aşamasında olduğu hala ne inceleniyorsa haftalardır anlamış değilim. Tarafıma dönüş yapılacağı söylendi. Sonuç olarak 4 gün sonra 4 ay olacak ne aracım teslim edildi ne de ikame araç alabildim. Bunca geçen zaman içinde gideceğim bir çok yere taksi parası ödemek zorunda kaldım. Böyle markaya da böyle distribütöre de yazıklar olsun. İş sadece araba satmakmış bunlar için. Satılan aracın arkasında durmayan insanları mağdur etmekten başka bir şey bilmiyorlar. Yazıklar olsun aldığım güne. Başka markalar 1 hafta içinde ikame araç teslim ederken ben 51 iş günüdür araç bekliyorum. Doğan trend otomotiv resmen insanla dalga geçiyor. Kendileri 45 iş günü sonra araç veriliyor. Dedikleri halde şu an beni oyalıyorlar resmen. Sanırım aracımın çıkmasını bekliyorlar. İkame araç olarak kendi aracımı verecekler. 3 haftadır araştırmaları bitmedi. Sattığı malın arkasında durmayan bir distribütör Doğan trend otomotiv.

30 Aralık 2024 14:19

01.09.2024 tarihinde mg hs marka aracım kapalı garajımda selde kaldı. 02.09.2024 tarihinde aracımı kasko anlaşmalı Denizli coşkunlar mg servisine çektim. Ekim ayında doğan trend otomotiv müşteri hizmetleri ile ikame araç konusunda yaptığım telefon görüşmemde aracımın 17.10.2024 tarihinde tamire başlandığını ve 45 iş günü içerisinde servis aracımı teslim edemez ise ikame araç verebileceklerini söylediler. 30.12.2024 tarihi itibari ile 52. İş gününde olmamıza rağmen hala ikame araç vermediler. Son 4 hafta içinde defalarca hem mg Türkiye hem de doğan trend otomotiv müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerde sürekli aksiyon alındığı ve tarafıma yetkili kişilerin döneceği söylendiği halde dönüş yapılmadı. Her aradığımda da size dönüş yapılmadı mı, yeni aksiyon alıyoruz deniliyor. Bunca geçen zaman zarfında gideceğim her yere taksi ücreti ödemek zorunda kalarak 6 aylık çocuğum her rahatsızlandığında gece yarıları taksi gelemesini bekledim. Doğan trend otomotiv tarafından mağdur olmuş durumdayım. Yazıklar olsun. Her şey parayı alıp aracı satana kadarmış. Bugün yapmış olduğum telefon görüşmesinde yine dalga geçer gibi size dönüş yapılmadı mı. Yeni aksiyon alalım. Ben ilgileneceğim diyorlar.  Türkiye ve doğan trend otomotivin umurumda dahi değil insanların mağduriyeti. 4 haftadır her gün yetkili kişiler sözde geri dönüş yapacak. Yazıklar olsun böyle böyle markayı da bitiriyorlar

Cihan sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 15:02
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 20:37

29 Nisan 2025 10:31