Doğa Koleji'nde Yaşanan Eğitim Ve İade Sorunları

19 Mart 2024 11:15

Doğa Koleji Göktürk kampüsüne 2023 - 2024 yılı başında yıllık ücreti peşin ödeyerek 3 çocuğumun kayıtlarını yaptırdım. Her zaman olduğu gibi kayıt ücretinin bir gün bile geciktirilmeden yatırılmasını talep ettiler. Aksi halde fiyat artışı olacağını ve daha fazla ücret ödememiz gerekeceği bilgisini ileterek baskı kurdular. 2024 yılının 1. döneminde ilkokul kısmında okuyan ikiz çocuklarımın öğretmeni ve danışmanının yanlış davranışları yüzünden (çocuğumun WISC-4 test sonucu olmasına rağmen BİLSEM sınavına katılım sağlamadılar, öğretmenlerinin duyarsızlığı gibi) ve 6. sınıfta okuyan kızımın sınıfta tek kız olması sebebiyle ilk dönemi Doğa Koleji Göktürk kampüsünde tamamladı (19.01.2024) ve sonrasında eğitimine başka bir okulda devam etmeye başladı. 19.01.2024 tarihi itibarıyla çocuklarımın kaydını Doğa Koleji Göktürk Kampüsünden iptal etmeme rağmen, Doğa Koleji neredeyse 2 aydır ikinci yarı dönem için ödediğim ücretin iadesi için geri ödeme yapmadı. Bununla birlikte ne kadar ödeneceği ve ne zaman ödeneceği hakkında resmi bir bilgilendirme de yapmadı. Okulu aradığımda muhasebe bölümü ile görüşmek istediğimi söylediğimde sürekli sabahın akşama kadar toplantıda olduklarını, not bırakmama rağmen geri dönüş yapılmadığını belirttiler. 10 gün önce okul yöneticilerinden bir bayan geri dönerek konu ile ilgili pazartesi geri dönüş yapacağını söyledi fakat maalesef okulda yaşanan acı bir olay yüzünden o gün tarafıma geri dönüş yapılmasını beklemedim. Olayın üstünden 1 hafta geçmesine rağmen hala tarafıma geri dönüş yapılmadı. Yaklaşık 2 aylık süreyi geride bıraktık. En kısa süre içerisinde kendileriyle ilgili ödemeleri almak istediklerinde gösterdikleri ivediliği geri ödeme konusunda da gösterirlerse memnun olacağım.

19 Mart 2024 13:25 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Gülistan Y. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Sevket sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2024 14:22
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Göktürk Kampüsü İademizi Yapmadı!

07 Ekim 2025 16:16
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 02:25