08 Kasım 2023 22:37

4 yaşındaki çocuğumu Doğa Koleji'ne yazdırdık. Geçen hafta doğa store üzerinden 4 yasa uygun kitap-kırtasiye setini sitesinden aldık. Ürün geçen gün geldi. Kutu üzerinde 4 yaş yazıyor ama gelen ürünler 5 yasa ait, hiçbir işimize yaramaz. 2 gündür arayıp kayıt açıyorum ama bir gelişme yok. Okula bilgi verdik. Merkezi aradılar ama açan, ilgilenen olmadı. Yani okul sezonu değil, bir yoğunluk olmaması lazım. Nasıl oluyor da yanlış set geliyor, anlamadım. Hadi yolladınız madem, ama o kadar kayıt açtık, bir geri dönüş yok, ilgilenen yok, sanki bizim kabahatimiz var, anlamış değilim. Diyarbakır Doğa Kampüsü'ne yazdırdık.

09 Kasım 2023 08:44 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Ali K. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Ufuk sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 21:42
"Bugün kitaplar teslim edildi. Teşekkürler"

08 Ağustos 2024 01:40

26 Eylül 2023 18:32
Güven sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 17:59
Aylin sonuçtan memnun

05 Eylül 2024 21:27
"Bilgilendirme ve hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim. En azından tüm sınıfın kitaplarının gecikmeli fakat aynı anda kargolanacağını bilmek, sınıfta şu an hiçbir çocuğun kitabının ulaştırılmadığını bilmek bir nebze de olsa içimi rahatlattı. Umarım seneye okul açılmadan kitaplarımız elimize geçer, böyle bir mağduriyet yaşamayız."