Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Acarkent Doğa Koleji Öğretmen Açığı

08 Temmuz 2024 11:56

Acarkent Doğa kolejinde okuyan 8 yaşındaki oğlum için yazıyorum. 1. Sınıf Sene ortasında yapılan öğretmen değişikliğinden mağduruz. İstemediğimiz bir öğretmen, içinde sevgi olmayan çocuklarla hiçbir şekilde ilgilenmeyen sözünü geçiremediği çocuklarda (oğlum da bu gruba dahil) dersten çıkarma ve çocuklara sınıf ortasında saçlarını ve kulaklarını çekerek şiddet gösteren bir insan. Defalarca değişmesini talep etmemize rağmen yine devam edeceğini öğreniyorum. Yaşı geçkin, ayrıca kendisinin sınıf öğretmeni bile olmadığını öğrendik. Bu insan yüzünden benim derslerinde başarılı olan oğlum artık okulun kapısının önünden bile geçmek istemiyor. Genel merkezin artık bu pilot kampüs olarak geçen bu kampüsüne acilen bir el atması lazım. Her sene kaç öğrenci kaybı olduğu zaten durumu net bir şekilde özetliyor.

09 Temmuz 2024 09:55 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Tuğçe B. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Sevtap

Merhaba aynı okul için 1. Sınıf düşüncesindeyiz sorunuz çözümlendi mi? Hala aynı okulda mısınız? Bilgi verebilirseniz çok memnun olacağız. Araştırma halindeyiz ve yorumlar bizim için çok kıymetli

Beykent Doğa Koleji Çocuğuma Şiddet Uyguladı!

Sakine
16 Ağustos 2024 21:54