Serkan
29 Nisan 16:21

Telefonla 10 kişilik (6 erkek, 4 kadın) rezervasyon yaptırdığımız ve her şey dahil kişi başı 850 TL olarak anlaştığımız mekanda ödeme esnasında bir sorun yaşadık. Kadın ve erkek sayısının eşit olmaması gerekçe gösterilerek kadınlar için kişi başı 850 TL, erkekler için ise kişi başı 2000 TL ödeme talep edildi. Ödeme sonrasında durumu fark edip mekan yetkililerine sorduğumuzda, mekan girişinde ilk gelen arkadaşımıza bilgi verildiği söylendi.

Ancak böyle bir bilgilendirme yapılmadı. Israrla bilgilendirme yapıldığı iddia edilse de, kime bilgi verildiğini göstermelerini istediğimde, 'biz herkese söylüyoruz, bilgi vermeden içeri almıyoruz' şeklinde yanıt aldık.

Sonuç olarak 7650 TL ödememiz gerekirken 13100 TL ödeme yapıldı. Yaklaşık 15-20 dakika uğraşmama rağmen bir değişiklik olmadı. Hesabın tamamen hesabı kesen kişinin inisiyatifine bırakıldığı ve hiçbir yerde yazmayan ekstra ücretlerin olduğu bir mekanla karşılaştık.

Bu mekanı ne tavsiye ederim ne de bir daha ziyaret ederim. Ayrıca, gittiğim yeni nesil meyhaneler arasında sadece manzarası hariç en kötüsüydü. Ses sistemi ve DJ performansı çok kötüydü.

Serkan
29 Nisan 16:06

Ayrıca bir kişi eksik gittik 9 kişi. Emin olmamakla birlikte bilgisi verildi diye biliyorum. 17 kişiden 12 ye sonra 10 kişiye çektiniz rezervasyonu o nedenle 9 kişi olsanızda 10 kişi ücreti alındı cevabı aldık. Ama 10n kişinin mezesi yemeği alkolü gelmedi.

Umut

Kardeş aynı olay Zühtü Pera da başıma geldi. Hesabı hemen ödedim ve ardından malı polisi aradım 15 dakika sonra olay yerine geldiler. Ve ücretim iade edildi. Aklınız da bulunsun

Divane Cihangir Yeni Nesil Meyhane

Şeyma