Diora Halı Seri Kaldırıldı, Halı Elimde Kaldı

21 Ağustos 2023 17:20

2020 yılında şehrimde ki bir halıcıdan Diora 7009-a kodlu bir üst segment halı aldım. Evde 2 kişi yaşıyoruz çocuk yok. Halıyı çok az kullanabildim çünkü en ufak bir lekeyi bile talimatlarına uymama rağmen çıkaramadım.

Talimatlara uyarak ovmadan silsemde, lekeler çıkmadı ve tüyler birbirine yapıştı. Halı yıkamaya gönderdim (halımı aldığım yerin önerdiği iyi bir firmaya). Teslim aldığımda halımın ipliklerinin yönleri değişmişti. Firmaya söyledim alıp tekrar yıkadılar ve yine aynı problem oluştu. Onlarında elinden bir şey gelmedi.

Çünkü diğer halılarımı da onlara yıkatırım ve hep çok memnun kalırım. Bu defa öyle olmadı. Tekrar haklıyı aşıp halı yıkama fabrikasına gönderdiler. Orası yıkadı evet ama çıkmayan lekeler vardı tabi ki. Başının arkasından tüyler çıkmaya başladı.

Çektikçe elime iplikler geldi. Halıcıma söyledim daha yeni. Bana o seride problem çıktığını ve serinin kaldırıldığını söyledi. O seri ile alakalı Çok şikayet aldığını da fakat 2 yıl içerisinde gelseydim değişim ya da iade yapabileceğini şimdi yapamayacağını belirtti. Garanti süresi dolduğu için zamanında pahalıya aldığım hapım elimde kaldı ve kullanamıyorum. Seri hatalıysa, garanti süresinin bir önemi yoktur. Çok mağdur oldum halıyı ne tıkamaya verebiliyorum ne de lekelerini çıkarabiliyorum. Mağduriyetimin çözülmesini bekliyorum.

Zeynep
Zeynep

Aynı şekilde bende mağdur oldum halıdaki lekeler hiçbir şekilde çıkmadı çok da pahalı aldım Diora London halı satarken çok övdüler ama maalesef hiç dedikleri gibi değil

Step Halıcılık Aldığım Halının Tüyleri Üstüne Yapıştırılmış

29 Temmuz 2023 12:51
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
18 Kasım 2023 13:06