Seher sonuçtan hiç memnun değil

Dilan Polat Eryaman Şubesi Lazer Sonucu Memnuniyetsizlik

28 Nisan 2024 22:41

Dilan Polat Eryaman şubesinden yarım vücut lazer, kirpik lifting ve kaş kıl tekniği hizmeti aldım. Kaş işleminde başta problem yaşadım. Personel eksikliğinden dolayı birkaç kez gidip geldim ve seanslara ara verildi. Rötuş işlemi ertelendi ve daha sonra işlem tekrarlandı. Ancak, herkesin uzun süre kullanabildiği bir işlem olmasına rağmen, benim uygulama hemen aktı ve hiç doğal görünmedi. Lazer tedavisinden ise tamamen sonuçsuz kaldım ve ciddi anlamda hiçbir iyileşme göremedim. Aksine, tüylerim daha da çoğaldı. Memnuniyet kadar memnuniyetsizliğe de önem verilmediğini düşünüyorum. Harcadığım ücrete ve çocuklarım olduğu için sürekli taksiyle gidip gelmeme rağmen, 8 seans sonunda tüylerim inanılmaz derecede çoğaldı. Seans araları çok uzun olduğu ve regl dönemlerim bazen randevulara denk geldiği için, bir sonraki randevu iki aya yakın bir süreye veriliyor. Randevular konusunda da sıkıntı yaşadım. Arayıp sonuç alamadığımı kaç kez belirtmeme rağmen, geri dönüş yapılmadı ve sadece durumu ileteceklerini söylediler. Güvendiğim için bu merkezi tercih ettim ancak sonuç hüsranla sonuçlandı. Memnuniyetle ilgili gerçekten birkaç seansa mı değerlendirme yapılıyor, anlamış değilim. Yaptırdığım her bölgede tüylerim daha da çoğalmış durumda.

Şevval
09 Nisan 2024 13:04

Şevval
21 Kasım 2024 16:11
Güvenilmez Hizmet Ve Başarısız Kaş Tasarımı
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Aysenur
20 Şubat 2024 19:17
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
25 Mayıs 2024 10:10
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Serpil
27 Nisan 2024 00:18