İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bitlis Tatvan Dilan Polat Lazer Mağduriyeti

28 Ekim 2023 14:25

23 Temmuz 2022 tarihinde Bitlis/Tatvan Dilan Polat şubesine 4000 TL karşılığında tüm vücut lazer paketi (8 seans) işlemi satın aldım. Alım işlemi sırasında görevli M**** Hanım 8 seans sonunda seanslara düzenli uymam halinde %80-85 başarı alabileceğimi sözlü olarak garanti verdi. Başarı sağlanamaması halinde ekstra bir seans, ondan da başarı sağlanamaması halinde ücret iadesini taahhüt etti. Sözlerine ve firmanın kurumsallığına güvenerek ödemeyi gerçekleştirdim. Ödemeyi aynı anda 2000 TL olarak benden tahsil ettiler. Ben seanslarımın tümüne zamanında başvurmama ve bana yapmamı söylenen kese, makineyle tıraş vb. uygulamaları eksiksiz yerine getirmeme rağmen ve tarafıma ek seans verilmesine rağmen herhangi bir sonuç ve tüylerde azalma olmamıştır. 27 Ekim 2023 ve 28 Ekim 2023 tarihinde gidip şifahen yaptığım yüz yüze görüşmelerde mağduriyetimi dile getirerek tüm işlemlere rağmen herhangi bir sonuç almadığımı vücut kontrolümü sağlayarak onlarda gördü. Ancak herhangi bir ücret iadesi tarafıma yapılmayacağını ve tarafıma böyle bir garanti verilmesinin mümkün olmadığını, şahsımda hormonal bir hastalık bulunabileceği şeklinde söylemlerde bulunarak istediğim yere şikayet edebileceğim söylendi. Seanslara zamanında uyduğumu gösteren belge ve dokümanların tarafıma verilmesini talep ettiğimde ise belgelerin verilmeyeceğini dile getirdiler. Konu ile mağduriyetimin giderilmesini talep etmekteyim.

Dilan Polat Tatvan ( Bitlis ) Şikayet

26 Nisan 2024 09:24

21 Mayıs 2024 18:12
Dilan Polat Estetik Diyarbakır Lazer Epilasyon
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 14:22
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 23:20