Digiturk Yayın Donması

14 Eylül 2023 22:43276
Hüseyin
14 Eylül 2023 20:27

Digiturk Bein Sports kanallarında 1 Aydır ekran kayması problemi var ve defalarca müşteri hiz aramama rağmen işin en kolay yolu olan 400 TL ücretiyle servis yönlendirmesi yapıyorlar. Acaba problem benden kaynaklı mı diyerek arkadaşımın Digiturk kutusunu bağladım, ancak hiçbir şekilde kayma olmadı. Problem sinyal kalitesinden değil kutunun kendisinden kaynaklanıyor. Bunu dile getirdiğimde aynı şekilde servis göndermek istediklerini fiyatının 400 TL olduğunu problem kutudaysa ücretsiz değişim yapılacağını belirttiler. Digiturk'ün uydu alıcısından kaynaklanan sorun nedeniyle servis ücreti ödemek istemiyorum. Bu tutumlarından dolayı insanları kaçak yayına davet ediyorlar.

14 Eylül 2023 22:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Hüseyin G., İlgili talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. En kısa sürede dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

22 Eylül 2023 15:43

Sayın Hüseyin G. Kurumumuz tarafından, Kayıtlardaki e-mail adresine konu ile ilgili bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, DIGITURK Müşteri Hizmetleri

Deniz
Şikayeti Çözüldü
8 Ekim 2023 21:48

Aynı sorun bende de var, kendi kutularındaki bir sorun sebebiyle müşteriden teknik servis ödemesi istiyorlar, yapmayacağımı ilettim, o zaman teknik servis sağlamayız dediler, tamam iptal edin dedim, iptal ediyorum, bu tutumlarını duyurmak ve marka değerini düşürmek için elimden geleni yapacağım

27 Nisan 21:36593

Uzun süredir Digiturk yayınlarında donma sorunu yaşıyorum. Önceden neredeyse her gün olan bu sorun şimdi arada sırada de...

Tümünü Gör

Uğur
Digiturk Şikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

DigiturkŞikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

Ali
Digiturk Bir Aydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Digiturk BirAydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Ali
Digiturk Decoder Ve Siyah Ekran Sorunu!

Digiturk DecoderVe Siyah Ekran Sorunu!

Ümit