Digiturk Ekipman Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

10 Aralık 2024 18:15

Digiturk üyeliğimi iptal etmek için telefonla müşteri hizmetlerini aradım. Bana Digiturk'e ait decoder'ı, kumandası ve diğer Digiturk ekipmanları ile birlikte şubeye teslim etmem gerektiği belirtildi. Ben de kabul ederek bugün bana yakın Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Digiturk şubesi olan deniz elektronik'e giderek teslim etmek istedim. Dükkan kapalı olduğu için tabeladaki numaradan aradım. Deniz elektronik sahibi bana dükkanda olmadığını ve ancak saatler sonra geleceğini belirtti. Decoder'ı yandaki komşusu olan dükkana bırakabileceğimi söyledi. Güvenli olmadığını düşünerek kabul etmedim. Bu yüzden Gebze'de yetkili görünen diğer Gebze eryılmaz elektrik Digiturk elektrik'e gittim.

Orası da tamamen kapalı ve kepenkleri inmişti. Bunun üzerine Digiturk müşteri hizmetlerini arayarak decoder'ı bir türlü yukarıda bahsettiğim nedenler yüzünden teslim edemediğimi belirttim; bu yüzden kargo ile Digiturk Genel Müdürlüğü'ne decoder ve diğer ekipman cihazları yollamak istediğimi belirterek adres istedim. Müşteri hizmetleri bunun mümkün olmayacağını belirterek tekrar deniz elektronikle konuşup deniz elektroniğe kargo ile belki decoder'ı yollayabileceğimi söyledi. Deniz elektronik ile bu yüzden tekrar konuştum ve durumu izah ettim, decoder'ı kargo ile yollamak istediğimi belirttim. Deniz elektronik bunun mümkün olmayacağını belirtti. Bana ekipmanlar tam mı diye sordu, ben de evet dedim ve ekipmanları saydım. Neler olduğunu söyledim. Bana USB kablosunda Digiturk yazıyor mu dedi. Ben de kabloya baktım ve Digiturk yazmadığını gördüm ve yazmıyor dedim. O zaman ekipmanların hiçbirini alamıyorum dedi.

Evde bu USB kablonun benzeri başka kablo zaten yok. Ben de dedim ki Digiturk servisinin verdiği kablodan başka zaten elimde buna benzer başka USB yok ki ve Digiturk bununla çalışıyordu, bununla kuruldu dedim. Deniz elektronik sahibi olmaz dedi. O zaman ekipmanların hiçbirini almam, alamıyorum dedi. Evde bu USB kablonun benzeri başka kablo zaten yok. Bu konuda müşteri hizmetlerini aradım, 150 TL farklı kablo ücreti alırız dedi. Neden servisin taktığı bu kablo için 150 TL vereyim? Digiturk kabloyu kullandığını iddia ettiğim için 150 TL vermeyi de kabul etmedim ve zaten eksiksiz bir şekilde olmazsa ekipmanları almıyor. Bir başka çözüm bulun dedim. Müşteri hizmetleri, maalesef prosedürümüz böyle, başka bir şey yapamayız diyerek çözüm sunmadı. Bunun üzerine telefon bir anda kesildi. Şikayetçiyim.

Merhaba. Bahsi geçen müşterinin. Yemek molası. Veya mesai saat dışında geldiği için iade edemedi bundan problem yaşamıştır o kadar uğraşmak yerine yarım saat sonra gelse iadesini alacak eksik kablosu olsa da iade alınıyor alınmıyor diye bir durum söz konusu değil eksikler kendisine fatura edilir Ekipman iadesine engel değil kısacası mesai saatlerince dükkan açık ve hizmet sunulmaktadır bilginize.

Digiturk İptal 'de, Kumanda Orijinal Değil Deyip Ücret Talep Ediyor.

Dilara
18 Eylül 2024 15:59
Erol sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2024 11:44

15 Temmuz 2023 03:49