Okan sonuçtan hiç memnun değil

Devasaz Migroson Sprey Pişmanlığı

Devasaz Migroson Sprey Pişmanlığı
13 Eylül 2023 08:40

İlk zaman ferahlık veriyor biraz kullanımdan sonra burundan kan gelmeye başlıyor her kullanımda yanma oluyor ve sonuç olarak hiçbir faydası olmuyor bu arada satarken söylenen ücret iadesi de olmuyor talep ettiğinizde ters bir tepkiyle karşılaşıyorsunuz.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Sevilay
Sevilay

Sipariş verdim kargo bile gelmedi

Maiwand
Maiwand

Ben de dört şişe aldım, çalışmazsa nasıl iade edebilirim, numarası yok, Instagram üzerinden internetten aldım.

Davut

Merhabalar para iadesi için bizle iletişime geçtinizmi biz sözümüzün arkasındayız.

Yunus

Merhabalar efendim iletişim numarası bırakırsanız size dönüş sağlamak isteriz

Hackasifa2000 Instagram adresine yazar mısınız

Okan
Okan

Marka olarak mı yazıyorsunuz bu yorumu

Efe
Efe

Kesinlikle hiçbir şeye yaramaz çöp bile daha değerli burun spreyi olarak onay alamadıkları için kutuda ağız spreyi yazıyor ama burun spreyi olarak satıyorlar Burnunuzu açan şey ise nane yağı sprey namına bir şey değil 3-4 çeşit yağı birleştirip satışa koymuşlar. Yağ olduğu için boğazınızda balgamda yapabilir tıp böyle insanların eline kalmış ne yazık ki

Davut

Efe bey ayrıca boğazınızı tıkayan şey içerisindeki yağlar değildir ilk sıktığınızda sinüzlerdeki iltihap bogazınıza. Aktıysa o tıkar yoksa içerikteki yağlar zaten içilebilir yağlardır. 1000 lerce kişiye verdik. Lütfen bize ulaşıp detaylı bilgi alır mısınız.

Davut

Merhaba lar fayda görenlerin sayısı oldukça fazla sağlık ürünlerinde fayda görememe ya da yan etki durumları olabiliyor az da olsa ihtimal vardır. Bizde iade garantisi veriyoruz. Canlı video larimizda uyguladığımız müşterilerimiz var çekimlerimiz var biz aktarciyiz ürün uretiyoruz. Memnun değilseniz bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmak isteriz iyi günler.

Hakkı
17 Ocak 2024 15:17