Deva Veteriner Tıp Merkezi Veteriner İhmalkarlığı Ve Sevimli Dostumuzun Mücadelesi

14 Nisan 2024 00:30

Altı aylık terrier cinsi yavru köpeğim, Deva Veterinerlik sahibinin ihmalkarlığı yüzünden şu anda hayatıyla mücadele ediyor. Bebeğimin çenesinin titremesi nedeniyle altı gün önce veteriner kliniğine götürdüm ve durumu video ile de kayıt altına aldım. Ancak veteriner, bebeğimin titreyen çenesine bile bakmadı. Şikayetlerimizi dikkate almadan, 'Mama yerse iyidir, bu normaldir' şeklinde önemsiz bir yaklaşımda bulundu. Kendisine bebeğimin durumunu göz ardı ettiğini söylediğimde, 'Çok biliyorsanız siz bakın' diyerek bizi geri çevirdi. Fiyat teklif ederek test yapabileceğini, ancak bunun boşa para harcamak olacağını, köpeğimin şımarık olduğunu ve onu benim yönetemediğimi iddia etti. O gece itibarıyla köpeğim titremeye başladı, ağlamaya ve erimeye başladı. Başka bir kliniğe götürdüğümüzde, gençlik hastalığının teşhis edildiğini öğrendik. Şu an klinikte hayatıyla mücadele eden altı aylık yavrumun bu durumunun sorumlusu Deva Veterinerlik sahibidir. Eğer köpeğime bir şey olursa, mahkemede hesap soracağım. Videoyu izleyen herkes, köpeğimin halinin şımarıklık olmadığını görebilir. Bu videoyu göstermeme rağmen veterinerin ilgisizliği yüzünden bir kutu mama ile geri gönderildik.

Selin sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 15:20

Veteriner Kliniğinde Saygısız Hizmet Ve Yüksek Ücret Talebi

27 Ekim 2024 16:01

18 Mart 2024 10:20
pethome-veteriner-poliklinigi-pethome-yanlis-tani-ve-tedavi-1.docx
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 20:11