Veteriner Kliniğinde Saygısız Hizmet Ve Yüksek Ücret Talebi

27 Ekim 2024 16:01

Yazıklar olsun demek dışında hiçbir şey yapamıyorum. 3 senedir evim yakın diye maalesef buraya geliyorum, her defasında mutsuz ayrılıyorum. Hep inanılmaz kaba, inanılmaz saygısız bir iletişimleri var, ancak bu seferki olay bardağı taşıran son damla oldu. Köpeğimin dışkısında kan görünce apar topar buraya geldim, karşılayan beyefendi oldukça kaba bir şekilde 'Çıkmam gerekiyor, 6'da gelin' dedi. Durumu anlattım, 'Bir şey gözükmüyor, yediği bir şeydendir' dedi. Yediği şeyi açıklamaya çalıştığımda 'Bir durun, beni dinleyin' dedi. Endişelendiğimden bahsettim, oldukça saygısız bir şekilde 'Endişelenecekseniz köpek bakmayın' dedi. Sonra da bana 'Beni tutmayın, şu an gidin başka kliniğe' gibi cümleler kurdu. Bir de 6'da gelirsem eğer muayene ve test için 3000 TL para istedi. Sadece sorunu anlamak için Allah kimseyi buraya düşürmesin, evladınızı biraz bile seviyorsanız buraya getirmeyin. (Burada çalışan hanımefendi oldukça tatlı bir insan, söylediklerim ondan bağımsız. Umarım kendini buradan kurtarıp mesleğini özenle yapabileceği başka bir yer bulur.)

18 Ocak 2025 17:23 (Şikayetten 2 ay sonra)

Öncelikle aramızdaki iletisim bozukluğundan dolayı özür dileriz. Umarım köpeğiniz ve sizin için her şey çok güzel olur. Kendinizle ve sağlıkla kalın.

Raile
Raile

Bu gibi veterinerlere Şikayet edeceksiniz onlarda denetle olmuyor şehrinizdeki Veteriner Hekimler Birliği Merkez Konseyi Başkanlığına Şikayet edebilirsiniz ve herkese tavsiye ederim kimse götürmesin bu gibi yerleri bu gibi yerleri kapatmaları lazım

Kübra sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2024 02:28

26 Eylül 2023 22:10