Öznur sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 13:20

İzmir Optimum Derimod'dan 30 Ekim tarihinde 2.399 TL vererek aldığım 23sfd271218 kadın loafer modeli 39 numara ayakkabımı 31 Ekim tarihinde bir kez giydim ve taşı düştü. 4 Kasım günü mağazaya gittiğimde incelemeye aldılar ve bana dönüş yapılacağını söylediler. Mağazayı arayıp sorduğumda bir ay süresi olduğunu belirttiler. Ben de bugüne kadar bekledim. Bugün aradığımda bana mesaj gönderdiklerini ve red cevabı aldığımı söylüyorlar. Bana Derimod'dan herhangi bir cevap (mesaj) gelmedi. Nasıl olur da 2.400 TL'lik ayakkabının taşı bir giyişte düşer ve bu benim hatam olur? Ben parayı kolay mı kazanıyorum? Biz Derimod mağazasının adına güvenerek para veriyoruz. Sonuçta nasıl olur da ürünlerine sahip çıkmazlar? Ayrıca ne mağazada ne de müşteri hizmetlerinde muhatap bulamıyorsunuz. Yazık, gerçekten herkes 'Ben sadece çalışanım' diyor. Mağazaya müdürün geleceği söylenen saatte gidiyorsunuz ve yine müdürle görüşemiyorsunuz. Bu durumdan dolayı bir daha Derimod'dan asla ürün almayacağım ve etrafımdaki herkese bu deneyimimi anlatacağım.

05 Aralık 2023 11:00
Derimod Taşı Düşen Ayakkabı

Ürünü 3 Aralık pazar günü ikinci kez incelemeye verdim.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 12:00
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Nazım
02 Aralık 2023 17:29
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
14 Kasım 2023 12:43
Ali sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 15:07
derimod-ayakkabi-hasarlari-ve-musteri-memnuniyeti-sorunu-1.pdf
Enes sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2024 18:20