Derby tıraş köpüğü

İbrahim sonuçtan memnun

Derby Tıraş Köpüğünde Aşırı Sert Basma Yeri Nedeniyle Köpük Çıkmıyor

İbrahim
28 Eylül 2025 01:43

"Marka hemen ürünü geri istedi ve yeni ürün gönderdi ama problem ile ilgili bir açıklama henüz gelmedi."

Derby Tıraş Köpüğünün Sıkma Kapağı Çalışmıyor

26 Mart 2025 16:14
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
14 Eylül 2024 13:37

"Markaya 14 eylülde şikayetimi yazdım cumartesi olduğu için sanırım dönemediler ama ilk iş günü olan pazartesi mail ile iletişime geçip dönüş yaptılar eski ürünü incelemek için geri istediler karşı ödemeli olarak ürünü yolladım ve aradan 1 hafta geçmeden bugün yeni ürün gönderip yanında da jest olarak 6 lı tıraş bıçağı göndermişler. Günümüz şartlarında firmaların müşteri memnuniyeti açısından ilgisiz kaldığı şu günlerde hasret kaldığımız ilgi ve alakayı gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki süreçte derby ürünlerini kullanmayı ve tavsiye etmeyi düşünüyorum. :)"

Ser sonuçtan çok memnun

Ser
10 Eylül 2024 15:44

"Uzun zamandır boykot nedeniyle başka bir Türk markası kullanıyorum ilk kez bu markayı kullanmak istedim yedek olarak aldım ve maalesef ürün hatalı çıktı ve tabi ki bu çok moralimi bozdu buradan mağduriyetimi bildirdim, marka hemen döndü ve mağduriyetimi bir gün içinde Ürünün yenisini göndererek çözdüler. Bunun için ve bir Türk markasına güvenen beni utandırmadıkları için çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim"

Derby Tıraş Köpüğü
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Derby Bıçakları Kesmiyor

Emre
23 Mart 2024 17:32
Hakan sonuçtan çok memnun

Derby Arızalı Derby Tıraş Köpüğü

Hakan
31 Ocak 2024 14:25

"Derby firmasi çok ilgiliydi mail ile adres alıp yeni ürünü gönderdi, arızalı ürünü incelemek için alıcı ödemeli istedi. Sorunum çözüldüğü için firmaya teşekkür ediyorum."

Derby Arızalı Derby Tıraş Köpüğü
Osman sonuçtan çok memnun

Osman
10 Ocak 2024 02:14

"Açıkçası markadan değişim beklentim yoktu. Sadece yaşadığım olumsuz deneyimi buradan paylaşmam gerektiğini düşündüm Hızlı reaksiyon alıp basit bir tıraş köpüğünü bile bu kadar hızlı bir şekilde değiştirmeniz beni şaşırttı açıkçası hediye jiletler de güzel bir jest oldu. Teşekkür ederim derby."

Derby Tıraş Köpüğünden Köpük Çok Zor Çıkıyor

Hasan
15 Ekim 2023 23:28

Marka Profili

Derby 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %92
Marka Karnesini Gör