Ser sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2024 15:44
Ser'in Teşekkür Mesajı
“Uzun zamandır boykot nedeniyle başka bir Türk markası kullanıyorum ilk kez bu markayı kullanmak istedim yedek olarak aldım ve maalesef ürün hatalı çıktı ve tabi ki bu çok moralimi bozdu buradan mağduriyetimi bildirdim, marka hemen döndü ve mağduriyetimi bir gün içinde Ürünün yenisini göndererek çözdüler. Bunun için ve bir Türk markasına güvenen beni utandırmadıkları için çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim”

Derby marka tıraş köpüğü, yaklaşık bir ay önce yedek olarak aldığım bugün kullanmak istediğimde köpük kapağın tamamından çıkarak kullanılması mümkün olmayan bir hal almıştır mağduriyetin giderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Derby marka tıraş köpüğü şikayet

10 Eylül 2024 15:49 (Şikayetten 5 dakika sonra)
10 Eylül 2024 16:35

Öncelikle ilginize teşekkür ederim iletişim kurmanızı bekliyor iyi çalışmalar diliyorum.

12 Eylül 2024 18:22

13 Eylül 2024 11:41

Merhaba Serkan Bey, yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Derby Tıraş Köpüğünün Sıkma Kapağı Çalışmıyor

Hakan sonuçtan çok memnun

Derby Arızalı Derby Tıraş Köpüğü

Hakan
31 Ocak 2024 14:25
"Derby firmasi çok ilgiliydi mail ile adres alıp yeni ürünü gönderdi, arızalı ürünü incelemek için alıcı ödemeli istedi. Sorunum çözüldüğü için firmaya teşekkür ediyorum."
Derby Arızalı Derby Tıraş Köpüğü

Beyza