Hakan sonuçtan çok memnun

Derby Arızalı Derby Tıraş Köpüğü

Derby Arızalı Derby Tıraş Köpüğü
31 Ocak 2024 14:25
Hakan'ın Teşekkür Mesajı
“Derby firmasi çok ilgiliydi mail ile adres alıp yeni ürünü gönderdi, arızalı ürünü incelemek için alıcı ödemeli istedi. Sorunum çözüldüğü için firmaya teşekkür ediyorum.”

Yeni aldığım Derby tras köpüğünün sıkma kapağı çalışmıyor ne yaptıysam olmadı ve sonunda basma kapağı kırıldı yine de köpük gelmiyor. Daha kaliteli kapak yapılması kenarının ince plastik ile tutturulması veya basınç düşüklüğü nedeni ile hiçbir şekilde kullanılamıyor. Kapağı tamamen çıkarıp köpük gelmesi gereken kısma tornavida ile basınç uyguladım yine de dışarı köpük çıkmıyor.

01 Şubat 2024 09:40 (Şikayetten 19 saat sonra)
01 Şubat 2024 09:42

Teşekkür ederim bekliyorum

02 Şubat 2024 14:49

Derby Tıraş Köpüğünün Sıkma Kapağı Çalışmıyor

26 Mart 2025 16:14
Ser sonuçtan çok memnun

10 Eylül 2024 15:44
"Uzun zamandır boykot nedeniyle başka bir Türk markası kullanıyorum ilk kez bu markayı kullanmak istedim yedek olarak aldım ve maalesef ürün hatalı çıktı ve tabi ki bu çok moralimi bozdu buradan mağduriyetimi bildirdim, marka hemen döndü ve mağduriyetimi bir gün içinde Ürünün yenisini göndererek çözdüler. Bunun için ve bir Türk markasına güvenen beni utandırmadıkları için çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim"

Samet
24 Nisan 2024 23:10