Berk sonuçtan hiç memnun değil

Dentbul Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Çalışmayı Bilmeyen Bir İşletme

21 Şubat 2024 16:18

Randevu alıyorsun randevu tarihinden 1 gün önce seni arayıp randevu tarihini değişikliği yapabilir miyiz diyorlar. Bu durumu 2 kez yaşadım. Birincisinde randevu ertelememe rağmen yeni randevu tarihinde gidip 30 dakika beklettiler ve o 30 dakika da 4 dolgu yerine 2 dolgu yapıp gönderdiler yani bütün işlemleri yapmadılar. Diğer 2 dolgu için yeniden randevu aldım ve yine aynı durum yaşandı. Bu sefer randevuyu ertelemeyeceğimi söyledim. Randevu saatinde gittiğimde de 1 saat boşu boşuna bekletildim meğer yerime başka birisini almışlar, haberim yok. Kesinlikle randevu saatlerine uymayan, fazla para için her şeyi yapan, işini iyi yapmayı zaten bilmiyorlar. Bir dolgu yapıldı dolgunun bir kısmı boşluk. Diş ile ilgili herhangi bir işlem için asla bir daha gitmeyeceğim yerdir.

21 Şubat 2024 16:33 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba dentbul diş polikliniğinden ben Özcan şikayeyetinizi dikkate alıyoruz bizimle iletişime geçip tüm şikayetlerinizi çözüme ulaştırabiliriz

Çayırova Dekadent Diş Kliniği

21 Haziran 2023 15:29
Çayırova Dekadent Diş Kliniği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bayrampaşa Üsküplü Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Bayrampaşa Üsküplü Diş Kliniğine Gitmeden Oku Sonra Gitme

06 Temmuz 2024 02:07
Nur sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 16:09
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

17 Haziran 2023 01:12
Sena sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 18:00