Denta Malatya Doktorun Yaptığı Hatalı Tedavi!

14 Mayıs 2024 16:12

Dişçi *** *** bana sadece bir dolgu yaptı. Kanal tedavisi yapmadan dolguyu yaptığı için iki ay sonra ağrı yaptı dişim. Kanal tedavisi yaparken yaptığı iğne bir ayı geçmesine rağmen ağrıyor. Gidip neden iyileşmediğini yemek yerken bile zorlandığımı, ağzımı açamadığımı söylediğimde kızdı, bağırdı beni suçladı. Başka yerde iki tane implant yaptırdım. Bu kadar acı çekmedim. Dişime bakmadı bile. Ben Malatya'nın en iyi dişçisiyim diyor bir de. Diğer gittiğim dişçiye anlattım. Muayene etti. İlaç yazdı. Çabuk iyileşmesi için bazı önerileri anlattı. Onun yaptığı hatayı diğer diş hekimi düzeltti.

14 Mayıs 2024 14:18

Dişçi K** K** tarafından yapılan küçük bir dolgu işlemi sonrasında iki ay sonra ağrı hissetmeye başladım. Dolguyu çıkarıp kanal tedavisi yapılmasına rağmen, tedavi sırasında yapılan iğne nedeniyle 29 gün geçmesine rağmen ağrılarım devam etti. Durumun sebebini ve ne zaman geçeceğini sorduğumda, Kerem Bey tarafından kızgın bir tepkiyle karşılaştım ve suçlandım. Kendisi 'Malatya'nın en iyi dişçisiyim' diyerek üzerime yürüdü. Bu süre zarfında Mef Dental'de iki adet implant yaptırdım ve bu işlemler sırasında yaşadığım acı, dolgu işleminden kaynaklanan acıdan daha azdı. Ağrı eşiğim oldukça yüksek olmasına rağmen, K** Bey hatalı iğne uygulamasını dikkate almadı ve beni azarlayarak geri gönderdi. Ancak Mef Dental'den A*** Bey, durumumu muayene etti, ilaç yazdı ve özel olarak ilgilendi. A*** Bey'in yardımları sayesinde bir hafta içinde iyileşme gözlemledim. Malatya'daki diş hekimleri arasında yaşadığım bu olumsuz deneyimi, başkalarının benzer sorunlar yaşamaması için paylaşıyorum.

Meriç Dental Klinik (Adana) Özensiz Hizmet

05 Temmuz 2023 16:21
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

İsdentbul Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Mağdur Olmam

Yanlış Tedavi Sonucu Diş Kaybı Ve Maddi Zarar