DemirDöküm Sürekli Kombim Bir Arıza Veriyor

3 Ekim 2023 21:071.764

Benim evimde DemirDöküm Atromix kombi var ve sürekli hata veriyor. Gelen servisin ağzında tek kelime var kronik hata, kombimin garantisi de olmadığından sürekli ıvır zıvır şeylere çuvalla para talep ediyorlar. Benden bir de bir kombi sürekli bozulur mu

21 Ekim 2023 18:45

Evimde DemirDöküm Atromix kombi var ve sürekli hata veriyor garantisi yok 3-3.5 yıllık cihaz olmasına rağmen sirkülasyon pompası, emniyet ventili ve son olarak da iki hafta önce ekran kartı değişti şimdi ise üç yollu vananın olduğu yerden su damlatıyor büyük ihtimalle üç yollu vana tamir takımı değişmesi lazım. Bir kombinin bu kadar hata vermesi normal mı bakımlarını düzenli yapmama rağmen ve bu arızalar kısa aralıklarla olmasına rağmen devamlı servis ücreti istenmesi zaten tam bir fiyasko bu markayı aldığım güne pişmanım nereden bulaştım bu markaya bilmiyorum zaten müşteri memnuniyeti sıfır hizmet sıfır teknik servisi hiç söylemiyorum zaten kısaca DemirDöküm marka bir pişmanlıktır ve markanızı gerekli yerlere şikayet edeceğim.

4 Ekim 2023 08:29 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyimi Yönetimi

Esreva
Benzer Şikayeti Var
23 Aralık 2024 19:12

Aynı sorunlar bizde de var servisleri çok bilgisiz donanımsız ve sorunu çözmüyorlar

DemirDöküm Kombi Arızası Tamir Olamaması

4 Ekim 2023 10:372.964

DemirDöküm Atromix kombi bağlandı henüz bir senelik olmasın rağmen arızalandı devamlı basınç artıyor ve su kaçırıyor geç...

Kombide Pişmanlığım DemirDöküm Atromix Kombi

6 Ocak 2024 18:383.301

DemirDöküm kombi aldım ve hayatımın hatasını yaptığımı düşünüyorum. Yerden ısıtma için mühendisin tavsiye ettiği DemirDö...

Kombide Pişmanlığım DemirDöküm Atromix Kombi
1 Yorum

DemirDöküm Atromix Kombi Mağduriyeti

20 Aralık 2023 20:563.867

"Buradan DemirDöküm yetkililerine ve özellikle şikayet birimindeki Bircan Hanım'a ilgi ve alakalarından dolayı, mağduriyetimi memnuniyete dönüştürdükleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca sattıkları cihazların arkasında durmaları destek vermeleri çok memnun edici."

Tümünü Gör

Azize
DemirDöküm Müşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

DemirDökümMüşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

Hale
DemirDöküm DT4 Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

DemirDöküm DT4Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

Cenk
DemirDöküm Şofben Garanti Sorunu