DemirDöküm Sattığı Hatalı Ürününün Arkasında Durmaması

DemirDöküm Sattığı Hatalı Ürününün Arkasında Durmaması
18 Ocak 2024 18:152.718

DemirDöküm kombi, alındığı günden beri f09 hatası vermektedir. Teknik servis iki kez parça değişimi gerçekleştirmesine rağmen sorun devam etmiştir. Müşteri hizmetlerine değişim talebinde bulundum ancak talebim reddedildi. Bu süreç içerisinde kombi yeniden arıza verdi ve teknik servis tekrar müdahale etmiş, fakat arıza tekrarlanmıştır.
En son aynı arızayı verdiğinde parça değiştirilmiş, ancak bugün yine aynı arıza meydana gelmiştir. Dört gün önce değişim için talepte bulundum, ancak hâlâ dönüş yapılmamıştır. Garantinin bitmesine 12 gün kaldığını belirtmeme rağmen, aciliyet konusunda herhangi bir geri dönüş alamadım.
Endişem, garanti süresinin dolmasını bekliyor olabilecekleridir. Yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum. Ancak, müşterisini bu kadar mağdur eden başka bir firma ile karşılaşmadım. Üç kez parça değişimi yapılmasına rağmen sürekli aynı hata kodunu vermesi, buna rağmen değişim yapılmaması ve garanti süresi bittikten sonra oluşacak aynı arızalar için her seferinde teknik servis ücretinin tarafımdan ödenmesi gerektiğinin söylenmesi kabul edilemez. Ürünlerinin arkasında durmamanız hayal kırıklığı yaratmaktadır.

18 Ocak 2024 18:43 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve geri bildirimlerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri Deneyimi Yetkilimiz, başvurunuzla ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Süreç içerisinde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, DemirDöküm – Tüketici Deneyimi Yönetimi

Gökçe
4 Haziran 2024 11:29

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve olumlu sonuçlandı ürünün değişimine karar verildi sonra beni DemirDöküm'den arayıp ürünü değiştireceklerini söylediler ve bir ay geçmesine rağmen hiç haber yok müşteri hizmetlerini aradım ve haziranın 10 unda şehir dışına çıkıp üç ay gelmeyeceğimi söyledim ama tabii ki yine geri dönüş olmadı kısaca kazansanız haklı çıksanız bile ürünün dilencisi oluyorsunuz sürekli benim mi aramam takip etmem gerekiyor ya da bu tarz platformlara yazınca mı ilgileniyorsunuz kaldı ki onla da ilgilenmediniz ve Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmek zorunda kaldım ve hala uğraştırıp yoruyorsunuz beni. Görüldüğü gibi tüm süreçte siz hep işin peşine düşüp takipçisi olmak zorundasınız o yüzden satın tüketiciler seçeceğiniz firmalarda bu süreçleri de göz önüne alın sizi uğraştırmayacak ve profesyonel firmalardan kombi alın

7 Ocak 2025 11:50

Merhaba teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için çok sağ olun sormayın çok uğraştırıyorlar insanı aldığına alacağına pişman ediyorlar.

7 Ocak 2025 11:34

Seçil Hanım benim de farklı bir marka kombiyle ilgili benzer şikayetim var benim de iade talebim reddedildi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım hangi belgeler isteniyor bilgi verir misiniz garanti belgesini servisler artık doldurmuyor cihazı ilk çalıştırma belgesi veriyorlar o yeterli olur mu? Garanti belgesi var fakat servis tarafından doldurmadı.

DemirDöküm Kombi Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

16 Ocak 2025 11:192.788

DemirDöküm marka kombi kullanıyorum 2 yıl oldu. F04 hatası veriyor. Kullandığım ilk zamanlardan beri aynı sorunu yaşıyor...

1 Destek1 Yorum

DemirDöküm Kombi Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

12 Şubat 2025 12:053.367

DemirDöküm marka kombim 10 gün önce arızalandı. Yeni ve garanti kapsamında olduğu için yetkili servisi arayarak arıza ka...

Tümünü Gör
DemirDöküm Klima Montajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

DemirDöküm KlimaMontajında Servis İle Teknik Anlaşmazlık Ve Başka Servis Talebi

Azize
DemirDöküm Müşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

DemirDökümMüşteri Hizmetlerinin Firmanın İlgisizliği

Hale
DemirDöküm DT4 Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

DemirDöküm DT4Titanium İlk Günden Beri Arızalı!

Cenk
DemirDöküm Şofben Garanti Sorunu