Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Nitromix Duvar Yoğuşmalı Kombi Çok Kötü Bir Ürün

20 Eylül 2024 09:45

DemirDöküm Nitromix Duvar Tipi Hermetik Yoğuşmalı Kombi evime aldım. Ancak yaklaşık daha bir yılı dolmadan 3 defa arıza verdi. Servis çok kötü ilgisiz ve duyarsız. Tamir ettiğini söylüyor ertesi gün yine aynı arıza devam ediyor. DemirDöküm çok kütü bir markadır. Ben diğer bir evimde farklı bir marka kullanıyorum ancak yıllar oldu bu marka kadar beni hiç yormadı. Müşteri hizmetlerini aradım biz bir şey yapamayız diyorlar. Servis duyarsız Müşteri hizmetleri duyarsız böyle bir marka ilk defa beni hayal kırıklığına uğrattı. Aslında insanlar DemirDöküm'ün hem marka olarak hem de servis olarak kötü olduğunu bana söylemişlerdi de ben inanmadım yaşayarak öğrendim.

20 Eylül 2024 10:02 (Şikayetten 16 dakika sonra)
25 Eylül 2024 09:15

Ben bir müşteri olarak hiç mi kıymetim yok. Nezaketen de olsa şikayetime bir geri dönüş yapılmaz mı. Ürün arızalı ve halen bir yılı bile dolmadı. Ürünü toplam 1 ay aktif kullanamadım. Bu ürün kadar kalitesiz ve bu ürünün servisi kadar ilgisiz hiçbir marka görmedim. 40 yaşına geldim ilk defa ismi var ama kendisi hiç olmayan bir marka yazıklar olsun DemirDöküm

Bayram
Bayram

Aynı sorunları yaşıyorum çözüm yok tüketici hakem heyetleri gereğini yapsın artık

Muzaffer

Kardeş uğraşmak gerek. Ama işte ne yaparsın. Zahmetli bir iş mesele Yanlış Marka ile iş yaptık. DemirDöküm Hayatımda gördüğüm en kötü Marka. Başka bir evimde Buderus yani Bosch marka var servisi arıyorum Yarım saat sonra evde oluyorlar. Teşekkürler Bosch

Hayati sonuçtan çok memnun

30 Kasım 2024 10:42
"Sorun giderildi elinize sağlık."
Celal sonuçtan çok memnun

20 Aralık 2023 20:56
"Buradan DemirDöküm yetkililerine ve özellikle şikayet birimindeki Bircan Hanım'a ilgi ve alakalarından dolayı, mağduriyetimi memnuniyete dönüştürdükleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca sattıkları cihazların arkasında durmaları destek vermeleri çok memnun edici."
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombide Mühendislik Hatası Ve Haksız Servis Ücreti

18 Temmuz 2025 12:46