Sadık sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Migo Oda Termostatı

DemirDöküm Migo Oda Termostatı
25 Temmuz 2023 12:03

Evimde DemirDöküm kombi kullanıyorum oda termostatı olarak da inceleme yapıp yorumları okuduğumda migo oda termostatını önerdiler ve aldım çok fazla zaman olmadı ancak ekranda kararma söz konusu oldu. Herhangi bir fiziksel temas ya da vb. Kullanıcı hatası mevcut değil kendiliğinden ekran kararması meydana geldi. Yazılar bulanıklaştı ve sanırım kendiliğinden bozuldu aldığım zaman bu paraya başka oda termostatlarından 2 ya da 3 adet alabiliyordum bunun kısa zaman içerisinde arıza yapıp bozulmasına üzüldüm kombiden memnunum ancak oda termostatı vasat çıktı

14 Ağustos 2023 13:44

DemirDöküm'ün migo isimli kablosuz oda termostatını almıştım 3 yıl doldu ve garantisi sona erdikten 2-3 ay sonra ürün kendiliğinden durduğu yerde bozuldu ekran karardı pikseli dağıldı sanki uzaktan bir düğmeye basmışlar ve cihaz kendini imha etmiş gibi servis görüştüm çöp abi dedi aradılar ve yardımcı olacağız dediler geri dönüş yapanda olmadı sakın para veriyim demeyin bu cihaza paranıza yazık günah buna verdiğim parayla 3 tane oda termostatı alabilirdim eminim bu kadar dandik olmazdı

Ek
25 Temmuz 2023 13:26 (Şikayetten 1 saat sonra)

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Migo Termostat Ekran Kararması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

07 Kasım 2024 23:09
DemirDöküm Migo Termostat Ekran Kararması Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Bekir sonuçtan çok memnun

05 Mart 2025 12:57
"DemirDöküm e ve çalışanlarına teşekkür ediyorum sorunumu giderdiler ve oda termostatı migoyu yenisi ile değiştirdiler, kombim de DemirDöküm nitromix, kombiden de çok memnunum 1 buçuk yıldır kullanıyorum herhangi bir arıza vermedi."
DemirDöküm'den Beklenmeyen Garanti Sorunu
Mehmet sonuçtan çok memnun

17 Aralık 2024 01:54
Migo Termostat Wi-Fi Bağlantı Sorunu
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 22:07
Özkan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Exacontrol 7 Kablolu Oda Termostatı Bozuldu.!

30 Ekim 2023 11:59
DemirDöküm Exacontrol 7 Kablolu Oda Termostatı Bozuldu.!