Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Demir Oto Kuaför Aksesuar (Dikili) Sahibi Sözünü Tutmamış Ve Bize Küfür Etmiştir

13 Temmuz 2023 20:28

İzmir'liyim ve dikili’de de 35 senelik yazlıkçıyım. 20 senelik matematik öğretmeniyim ve doktorum. Hayatımı insan eğitimine adadım. Ve hayatımda ilk kez dikili’de böyle saygısız bir esnaf ile karşılaştım.

Bugün 13:30’da Cumhuriyet Mahallesi dikili Migros'u bahçesi içinde bulunan demir oto yıkama isimli d** d*** isimli şahsa ait olan iş yerine giderek, görevli personeline arabamın iç dış veya sadece dış olarak acil olarak yıkanmasının mümkün olup olmadığını sordum.

Acil İzmir’e gidip dönmem gerekmekteydi. "sadece dış yıkayalım, 30 dakikada, olmadı en geç 45 dakikada veririm" dedi. “kesin mi” dedim, personel de “evet” dedi. Hem acelem vardı, hem yanımda 9 yaşında kızım vardı, hem öğlen vakti olduğundan hava çok sıcaktı ve yola çıkmam gerekiyordu. “en geç 14:15 de hazır, daha erken de yapabilirim. Ara ara uğrayın” dedi.

Anlaşarak ayrıldık. 45 dakika kızımla o güneş altında oyalandık ve sözleştiğimiz üzere 14:15’de arabamı almaya gittik. Arabam yıkanmamıştı. Bana söz veren yetkili ile bunu görüşmek istedim. Oradaki hanım, "onun işi var gitti" dedi. "telefonunu alabilir miyim çünkü bana böyle söyledi ve söz verdi" dedim. "en geç 14:15 diye söz verdi ve görüyorum ki boşuna beklemişiz" dedim.

"kusura bakmayın" diyeceği yerde sıra var dedi. Ben de bana yalan söylendiğini, yapılanın ayıp olduğunu, dürüst esnaf olmadıklarını söyledim. "sizi şikayet edeceğim, sözünüzü tutmadınız" dedim. Yıkatmadan oradan ayrılırken işletmenin sahibi olan d** d*** isimli şahıs öfkeyle yanıma geldi. Özür dileyeceği yerde “kime şikayet edersen et ya" diye bağırdı.

Ben de kızıma "görüyorsun kızım bu insanlar bize yalan söyledi, sözlerini tutmadılar ve 45 dakika bizi beklettiler, zaman kaybettirdiler, sen asla böyle insan olma" dedim. Arabama bindik, kapıyı kapattık, arabayı çalıştırdım.

Bu şahıs üzerime yürüyerek sürücü kapımı zorla açtı, üzerime yürüyerek “ ben de gaziyim, diye küfürler ederek bana bağırdı. Adam kapımı zorla açtığımda kızım adam beni dövecek sanıp çok korktu. Kapıyı kapattım.

Savcılığa bu şahıs hakkında şahitli şikayette bulundum. Hem personelinin söz verdiği 45 dakikada beni bekletip ama işi teslim etmeyip, hem müşterisine saygılı olmayan, hem bir kadına ve kız çocuğuna küfür bile edebilen bu işletme sahibi ile mahkemede hesaplaşacağız.

İsmail
İsmail

Bu tür üzücü olaylar hep yaşanıyor, maalesef ortalık eğitimsiz esnaf dolu. Ama asıl üzücü olan mahkeme bu tip kişilere ceza bile vermez.

Oto Yıkama Hizmetinde Zaman Kaybı Ve Yetersiz Temizlik

23 Temmuz 2025 19:11