Delta Teknik Servis Ürünümü Ücret Aldığı Halde Onarmadı!

24 Eylül 2023 20:11514
23 Eylül 2023 12:39

639409 form numaralı proscenic p11 Combo mob ps4 ürünümü 21.08.2023 tarihinde Delta teknik servise yolladım yasal onarım süreci dolduktan sonra bana gelen üründe bir dünya kusurda mevcut insanları kandırmak bu kadar kolay olmamamli elimden gelen her yere de şikayette bulunacağım gereğinin derhal yapılmasını mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

25 Eylül 2023 10:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Delta Servis ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Saygılarımızla, Delta Servis

27 Eylül 2023 19:15

Hiçbir çözüm bulmuyorlar evet aradılar arayan kişi nezaketle konuştu ilgilendi doğru fakat bu şirkette üst birimler bir türlü bitmek bilmiyor her arayan üst birime söylüyoruz diyor bir de bana ürünü geri yollayın kayıt açalım diyorlar benim ürünü tekrar yollama mecburiyetim yok ve güvenim de kalmadı neden ürünü her defasında yollayıp mağdur olayım ki hem urunu yolladığım zaman yedek Ürün desteği de sunulmuyor yasal onarım sureci dolduğu halde yenisi göndermesi gereken firma ürünümü tamir dahi etmeyip üstüne üstün bana geri yollayın bakacağız diyor ben mecbur değilim yollamaya yapılması gerekeni zamanında yapmayan firma simdi geri yollasam da çözümü bulamaz yenisi ile değiştirin ürünümü yoksa yasal yollarla her türlü değiştirmek zorunda kalacaksınız zaten.

28 Eylül 2023 17:05

Adamlar cevap yazmaya bile tenezzül etmiyorlar.

30 Eylül 2023 12:42

Merhaba Konu ile alakalı ilgili birimlerimiz detaylı bilgi ve yapılacak işlem hakkında sizinle görüşme sağlamış ve çözüm sürecimiz başlatılmıştır.Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Delta Servis.

19 Ekim 2023 17:23

Merhaba, Konu ile alakalı görüşmelerimiz ve yapılacak işlemler sonuçlandırılmıştır.Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Delta Teknik Servis.

19 Ekim 2023 17:40

Allah için dönüş yapıldı ve hiçbir şekilde isteklerinizi karsilamayacaz dediniz mağdur etmeye devam ediyorsunuz hakkımı helal etmiyorum isini hakkı ile yapmayan bir firma ile ne çözümü bulabiliriz ki sonuçta sorunum da çözülmedi ha bu arada üründe ellerinde bakalım bu defa kaç aya gelecek

Garanti Kapsamında Onarım Reddi Ve Haksız Kargo Ücreti Mağduriyeti

2 Aralık 2025 12:21557

Apple iPhone 11 telefonumun ekran dokunmatiği hiçbir darbe, baskı ya da düşme olmamasına rağmen kendi kendine ikinci def...

1 Destek

Xiaomi Robot Süpürgem Arızalandı, Servisten Ve Müşteri Hizmetlerinden Sonuç Alamıyorum

18 Ağustos 2025 10:25776

Xiaomi Robot Vacuum S10+ 8 GB model süpürgem, yaklaşık 1-2 ay önce kendi kendine durmaya ve çalışmamaya başladı. Bu soru...

1 Destek

Delta Teknik Servis Batarya Arızası Tekrar Ediyor Firma Ve Servis Dönüş Yapmıyor!

12 Ağustos 2025 10:49485

Roborock S6 maxv model süpürgemi 3 kez aynı batarya arızası nedeniyle Delta Servis’e gönderdim. İlkinde hizmet bedeli öd...

Delta Teknik Servis Geçmeyen Arıza Ve Onarımı

Delta TeknikServis Geçmeyen Arıza Ve Onarımı

Reşat
Delta Teknik Servis'in Tamir Ettiği Ürünün Hali!

Delta TeknikServis'in Tamir Ettiği Ürünün Hali!

Nurdan
Delta Teknik Servis El Blenderı Bozuk

Delta TeknikServis El Blenderı Bozuk

Rasim
Delta Teknik Servis Hüsranı!

Delta TeknikServis Hüsranı!

Sevda