Dell G3 15 Servis Ve Ürün Marka İlgisizliği

Murat
03 Aralık 2023 13:54

Merhaba 2021 yılında aldığım Dell g3 15 marka bir laptop aldım. 1. Yılın sonunda garanti kapsamında Dell servisi BDH Bilişim de ana kart değiştirildi. Aradan 1 yıl geçtikten sonra tekrar ana kart değiştirildi. Garanti bittikten 6 ay sonra ana kart yeni değişmişken yine arıza verdi. Yine BDH bilişime götürdüm. Kısa zaman geçmesine rağmen yine ana kart değişmesi gerektiğini ilettiler bu defa garanti dışı laptop ın sıfır fiyatı üzerinde 36k fiyat istediler. Hem Dell hem de BDH a 2.5 yıl içinde 3 kere ana kart değişmesinin normal olmadığını, laptop un değişmesi gerektiğini ya da 6 ay önce değişmiş bir anakartın tekrar garantiden değişmesi gerektiğini ilettim. Fakat her iki tarafta buna ne cevap verdiler ne de bir aksiyon aldılar. Çok uzun zamandır bir çok laptop kullandım ve özenli kullandım. Hiç böyle bir ilgisizlik görmedim. Ayrıca BDH dan ürünü yapılmadan aldığımda birçok vidasının takılmadığını ve hatta laptop un içinde Wi-Fi kartının takılmadığını fark ettim. Ben hayatımda hiç böyle bir ilgisizlikle karşılaşmadım. Del markasına olan inancım inanılmaz sarsıldı. Ayrıca maillerime cevap vermeyip kayıtsız kalmaları çok kötü repütasyon oldu.

Aylin
Aylin

Gerçekten bu konuda inanılmaz ilgisizler, benzer bir olay benim de başıma geldi ve aldığıma alacağıma pişman oldum. İnanılmaz özensizler ve kendi hatalarını dahi gidermiyorlar.

Sefer
Sefer

Dell Markası bence yakışmayacak bir tutum sergilemiş. Ben de almayı düşünüyordum ama bu olaydan sonra fikrimi değiştirdim

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
08 Kasım 2023 16:30
Dell Laptop Tamiri Ve Parça Teslimatı Sorunu

Garanti Sürecinde Çözülemeyen Sorunlar Ve Mağduriyet

Ege
22 Mayıs 2025 16:01
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Dell G15 Gaming Laptop Garanti Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ali